aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: «Συγχαρητήρια σε όλους εκτός από έναν»

ΑΕΛ: «Συγχαρητήρια σε όλους εκτός από έναν»

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του καλαθοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΛ, η οποία συγχαίρει όλους όσους συνέβαλαν στην κατάκτηση του τροπαίου, αφήνοντας ωστόσο αιχμές για τον πρόεδρο της ΚΟΚ, Λούη Δημητρίου.

Αναλυτικά:

«Ως επιτροπή καλαθόσφαιρας της ΑΕΛ, συγχαίρουμε το προπονητικό τιμ και τους καλαθοσφαιριστές της ομάδας, για την κατάκτηση του κυπέλλου. Επίσης θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα του Αχιλλέα Καϊμακλίου που ήταν ένας άξιος-ισάξιος αντίπαλος.

Δε θα σταθούμε στην προκλητική ενέργεια του προέδρου της ΚΟΚ να αποχωρήσει από το γήπεδο 53 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα και ενώ όλα έδειχναν ότι κυπελλούχος θα ήταν η ομάδα μας, αφού εκείνη τη στιγμή ήμασταν μπροστά στο σκορ με + 6 και να μην μείνει στην απονομή.

Δεν προσέβαλε εμάς, άλλωστε δεν ασχολούμαστε με τέτοιες μικρότητες. Προσέβαλε και την ομάδα του ιστορικού σωματείου Αχιλλέα Καϊμακλίου με το τόσο βαρύ όνομα στον χώρο της καλαθόσφαιρας, αλλά περισσότερο προσέβαλε το ίδιο το άθλημα. Ο καθένας έχει γνώμη και κρίνει. Περαιτέρω σχόλια περιττεύουν, απλά να καταλάβουν κάποιοι, τους λόγους που το άθλημα κατάντησε όπως κατάντησε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ