aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Το νέο πρόσωπό της

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Αρκετά τα συμπεράσματα που μπορούν να εξαχθούν, μέσα από τα παιχνίδια της ΑΕΚ Λάρνακας στο «Ζιβανάρειο τουρνουά». Στο πρώτο της παιχνίδι, δεν πιστεύουμε ότι θα έμεινε κανείς ευχαριστημένος μετά τη βαριά ήττα (71-109) από την ΑΕΚ Αθηνών. Ωστόσο, ακόμα και τέτοιες ήττες είναι χρήσιμες στα παιχνίδια προετοιμασίας, τη στιγμή βέβαια που το ίδιο συμβαίνει και με τα νικηφόρα αποτελέσματα. Το λέμε αυτό, επειδή στη συνέχεια η ΑΕΚ νίκησε και το ΑΠΟΕΛ και το Ρέθυμνο.

Πρόκειται για ομάδα που δεν δίνει και τόση έμφαση στο αμυντικό παιχνίδι, αλλά στο επιθετικό και αυτή, είναι διαφορετική φιλοσοφία, σε σχέση με τη χρονιά που πέρασαν. Είδαμε μιαν ΑΕΚ, με έφεση στο γρήγορο παιχνίδι και αυτός είναι ο δεύτερος βασικός λόγος, που σημειώνονται ψηλά σκορ στα παιχνίδια των πρασινοκίτρινων (κάτι ανάλογο έγινε και στο τουρνουά του Λιβάνου) και στην τελική, η φετινή ΑΕΚ, διαθέτει τους παίκτες εκείνους που αποδίδουν σε γρήγορο τέμπο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ