aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ ΚύπρουΛευκαρίτης: «Ο Λίνος δεν μας άφησε άλλη επιλογή»

Λευκαρίτης: «Ο Λίνος δεν μας άφησε άλλη επιλογή»

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Από τη στιγμή που ο Λίνος Γαβριήλ κατάφερε να οδηγήσει την ΑΕΚ, στις μεγαλύτερες επιτυχίες στην ιστορία της (κατάκτηση του τίτλου και πορεία στην Ευρώπη), ήταν φυσιολογικό ότι στην ΑΕΚ θα τον ήθελαν με τα… χίλια να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία.  Όταν, όμως, τα λέει ο ίδιος ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Ανδρέας Λευκαρίτης (ο οποίος μας επιβεβαιώνει επί της ουσίας), τότε τα δεδομένα αποκτούν μία επιπλέον διάσταση.

«Πιστεύω ότι τα αποτελέσματα μιλάνε από μόνα τους. Οι επιτυχίες της ομάδας με τον Λίνο Γαβριήλ στον πάγκο ήταν και η καλύτερη που θα μπορούσαμε να έχουμε. Δηλαδή να συνεχίζαμε τη συνεργασία μαζί του».

Επί συνοπτικού, αυτά μας ανέφερε ο κ. Λευκαρίτης, με τον οποίο συζητήσαμε και για άλλα ζητήματα που αφορούν στην πρωταθλήτρια. Ο πρόεδρος μας αποκάλυψε ότι ο προϋπολογισμός θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα σαν αυτά της περασμένης χρονιάς.

Σχετικά με το ζήτημα του έμψυχου δυναμικού, ναι μεν ο στόχος είναι η διατήρηση του βασικού κορμού, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί και από τη συνεργασία που θα έχουν οι Λίνος Γαβριήλ και Βασίλης Σελλάς, αλλά και από το τι μέλλει γενέσθαι με τους ξένους (κυρίως) καλαθοσφαιριστές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ