aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κεραυνός: Ώρα για το πραγματικό… τσούγκρισμα!

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Μετά την πρόσφατη διακοπή στο ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ, ο Κεραυνός ήδη γνώριζε την αντίπαλό του στους τελικούς των πλέι οφ της φετινής σεζόν στην καλαθόσφαιρα.

Από εκεί και πέρα όμως, αφού πέρασαν και οι μέρες Του Πάσχα, τα… τσουγκρίσματα και το φαγοπότι, στον Κεραυνό ετοιμάζονται για ττους τελικούς με την ΑΕΚ και αυτός που θα «σπάσει τρεις φορές το αντίπαλο… αβγό», θα κάνει δική του την κούπα!

Ο Κεραυνός έχει το πλεονέκτημα της έδρας, που επάξια κατέκτησε κατά την κανονική περίοδο. Η πλήρης εκμετάλλευση του, αρκεί για να κατακτηθεί ο τίτλος, που φυσικά είναι και ο μεγάλος στόχος των ερυθροκίτρινων.

Τι γίνεται, όμως, όσον αφορά στα αγωνιστικά; Η προετοιμασία συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς, τη στιγμή που ο προπονητής Χριστόφορος Λειβαδιώτης αντιμετωπίζει κάποια μικροπροβλήματα, αλλά όπως ελπίζει ο ίδιος και οι επιτελείς του, η ομάδα θα παραταχθεί πλήρης στον πρώτο αγώνα (25/04, 19:00) που θα γίνει στο «Κ. Παπαέλληνας».

Το 1-0 στις νίκες, δεν θα δώσει μόνο το προβάδισμα στο σκορ των νικών για τον Κεραυνό, αλλά θα αποφέρει και άγχος στην ΑΕΚ, ενόψει του δεύτερου τελικού που θα γίνει στο «Κίτιον» (28/04, 19:00).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ