aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑBASKET LEAGUE«Σε Ολυμπιακό ή Φενέρ ο Αϊβερσον»

«Σε Ολυμπιακό ή Φενέρ ο Αϊβερσον»

Ο Κόλτον Αϊβερσον είναι ένα από τα ονόματα που εξετάζει ο Ολυμπιακός για την αντικατάσταση του Οθέλο Χάντερ και σύμφωνα με λιθουανικό ΜΜΕ, δίνει μάχη με τη Φενέρμπαχτσε για να τον αποκτήσει.

Η λίστα με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Οθέλο Χάντερ στη φροντ λάιν του Ολυμπιακού, είναι γνωστό πως περιλαμβάνει το όνομα του 26χρονου Αμερικανού σέντερ, Κόλτον Αϊβερσον. Ο ύψους 2.13 παίκτης, έμεινε ελεύθερος από την τουρκική Καρσίγιακα, από την οποία οι «ερυθρόλευκοι» προσπάθησαν να αποκτήσουν και μεσούσης της σεζόν, όταν τραυματίστηκε ο Πάτρικ Γιάνγκ.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας, παρακολουθούν «στενά» την περίπτωση του, κάτι που επιβεβαιώνει και το ρεπορτάζ του έγκυρου λιθουανικού site “Krepsinis.net”. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Αϊβερσον, που είχε φέτος 9,9 πόντους και 4,9 ριμπάουντ μέσο όρο στην Ευρωλίγκα με την Καρσίγιακα, είναι ανάμεσα στους πειραιώτες και τη Φενερμπαχτσέ, με την ελληνική ομάδα να έχει ήδη κάνει την κίνησή της.

Τον παίκτη θέλει και η φιναλίστ της φετινής Ευρωλίγκας, για την περίπτωση που αποχωρήσει για το ΝΒΑ ο Έκπε Ούντο και ήδη τον έχει ειδοποιήσει να περιμένει μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός εκτός του Αϊβερσον, έχει στα υπόψη και τους Άρτσιομ Παρακχούσκι, Κεμ Μπιρτς από Ούνιξ Καζάν και Ουσάκ αντίστοιχα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ