aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤNBANBA Drafts 2017: Στους Ατλάντα Χοκς ο Ντόρσεϊ, στους Νετς ο Βεζένκοφ

NBA Drafts 2017: Στους Ατλάντα Χοκς ο Ντόρσεϊ, στους Νετς ο Βεζένκοφ

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ ζει το όνειρό του. Ο ομογενής καλαθοσφαιριστής βρήκε τελικά μια θέση στα draft του NBA με τους Ατλάντα Χοκς να τον επιλέγουν στο νούμερο 41.

Ο Ντόρσεϊ αγωνίστηκε μια διετία στο Όρεγκον με το οποίο έφτασε μέχρι τους τελικούς του NCAA εκεί όπου αντιμετώπισε την North Carolina. Πλέον ο Ντόρσεϊ δείχνει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του NBA και το μόνο που απομένει είναι να πείσει και τη νέα του ομάδα για αυτό. Οι Χοκς καλωσόρισαν τον Ντόρσεϊ με ένα tweet που ανέφερε «Τάιλερ Ντόρσεϊ, καλώς ήρθες στην Ατλάντα». Ο Ντόρσεϊ γεννήθηκε στις 14 Φεβρουαρίου 1996 στην Καλιφόρνια, είναι 1.92 και αγωνίζεται στη θέση 2.

Επίσης, λίγες εβδομάδες πριν τα 22α γενέθλιά του, ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ έζησε μία από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής και της καριέρας του καθώς οι Brooklyn Nets τον επέλεξαν στο νούμερο 57 του NBA Draft 2017. Ο forward της Barcelona έκανε έτσι το πρώτο βήμα προς την κορυφαία λίγκα του πλανήτη, όμως κανείς δεν γνωρίζει αυτή τη στιγμή αν θα βρεθεί εκεί την περίοδο 2017-18 ή αν θα παίξει άλλη μία σεζόν στην Ισπανία πριν βρεθεί ανάμεσα στους καλύτερους μπασκετμπολίστες του κόσμου.

Για την ιστορία, φέτος είχε 7.5 πόντους με 68% στα δίποντα, 48% στα τρίποντα και 85% στις βολές, μαζί με 3.2 ριμπάουντ και 1.1 ασίστ ανά 18:23 λεπτά συμμετοχής σε 30 αγώνες της κανονικής περιόδου της EuroLeague. Οι παράγοντες των Nets παρακολούθησαν φέτος πάρα πολλά παιχνίδια στην Ευρώπη, οπότε γνωρίζουν καλά τον Βεζένκοφ και πλέον μένει να δούμε πότε σκοπεύουν να τον βάλουν στο δυναμικό τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ