aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤNBAΜε ηγέτη τον Αντετοκούνμπο, τα «ελάφια» άλωσαν το Τορόντο! (vids)

Με ηγέτη τον Αντετοκούνμπο, τα «ελάφια» άλωσαν το Τορόντο! (vids)

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να σημειώνει 28 πόντους, οι Μπακς έκαναν break στην έδρα των Ράπτορς, κάνοντας σημαντικό βήμα για την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση των πλέι οφ του ΝΒΑ! 

Οι Μπακς ήταν καλύτεροι στις τρεις από τις τέσσερις περιόδους και έχοντας σε μεγάλο βράδυ τον Γιάννη Ανετοκούνμπο έκαναν το break μέσα στην έδρα των Ράπτορς τους οποίους και νίκησαν με 97-83.

Η ομάδα του Καναδά, μόνο στη δεύτερη περίοδο ήταν καλύτερη με επί μέρους σκορ 29-16. Ο Γιάνναρος σε 38 λεπτά πέτυχε 28 πόντους (ρεκόρ καριέρας στα πλέι οφ), κατέβασε 8 ριμπάουντ, μοίρασε τρεις ασίστ και είχε 2 κλεψίματα και ένα μπλοκ.

Βέβαια, οι αριθμοί του θα μπορούσαν να είναι καλύτεροι, αν στο τέλος της τρίτης περιόδου δεν καθόταν στον πάγκο λόγω του ότι είχε 4 φάουλ! Μπρόγκντον με 16 και Moνρό με 14 ήταν άξιοι συμπαραστάτες του, ενώ για τους γηπεδούχους, ο ΝτεΡόζαν περιορίστηκε στους 27 πόντους.

Αυτή η νίκη αποκτά ιδιαίτερη σημασία για τα «ελάφια», μιας και η τελευταία φορά που νίκησαν εκτός έδρας σε 1ο αγώνα σειράς playoffs ήταν το 1983!

Τα δωδεκάλεπτα: 22-30,29-16,19-29,13-22

Γλίτωσαν το κάζο οι Καβαλίερς – «Σίφουνας» οι Σπερς vids

Στα πρώτα παιχνίδια των play offs του ΝΒΑ, οι Καβαλίερς γλίτωσαν τη γκέλα εντός έδρας με αντίπαλο τους Πέισερς, οι Σπερς δεν δυσκολεύτηκαν απέναντι Γκρίζλις και οι Τζαζ έκαναν την έκπληξη και έσπασαν την έδρα των Κλίπερς.

Στο Κλίβελαντ οι πρωταθλητές προβλημάτισαν σε ακόμα ένα παιχνίδι. Η ομάδα του «Βασιλιά» είχε το προβάδισμα σε όλη τη διάρκεια σχεδόν του αγώνα, ωστόσο οι Ράπτορς με ένα 11-0 σερί μείωσαν στο πόντο λίγο πριν το τέλος και έχασαν μεγάλγ ευκαιρία για να σπάσουν την έδρα των πρωταθλητών, αλλά ο Μάιλς αστόχησε στο τελευταίο σουτ, για το τελικό 109-108.

Ο Λεμπρόν ήταν ο κορυφαίος 32 πόντους, 13 ασίστ και 6 ριμπάουντ ηγήθηκε των «Καβς», ενώ 23 πόντους αλλά με μόλις 11/27 σουτ είχε ο Κάιρι Ίρβινγκ.

Οι Σπερς «πάτησαν» τους Γκρίζλιας, επικρατώντας με 111 – 82 και έκαναν άνετα το 1-0. Για την ομάδα του Σακραμέντο ο Λέοναρντ πέτυχε 32 πόντους και από κοντά ήταν οι ΛαΜάρκους Όλντριτζ και ο Τόνι Πάρκερ πρόσθεσαν 20 και 18 αντίστοιχα.

Το «μπαμ» της πρώτης ημέρας των play offs έκαναν οι Τζαζ, σπάζοντας την έδρα των Κλίπερς με νίκη 97-95. Κορυφαίος για την ομάδα από το Γιούτα ήταν ο Τζο Τζόνσον με 21 πόντους.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 1ης ημέρας 

Τορόντο – Μιλγουόκι 83-97

Σαν Αντόνιο – Μέμφις 111-82

Κλίπερς – Γιούτα 95-97

Κλίβελαντ – Ιντιάνα 109-108

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ