aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΣτη Δερύνεια τα φώτα…

Στη Δερύνεια τα φώτα…

Λειψή και χωρίς το μεγάλο ντέρμπι (το Green Air Παφιακός – ΑΠΟΕΛ αναβλήθηκε λόγω ευρωπαϊκής υποχρέωσης της γηπεδούχου ομάδας) θα διεξαχθεί σήμερα η 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας Ανδρών.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνει ο αγώνας στη Σάλα Δερύνειας μεταξύ Αναγέννησης Δ. και Νέας Σαλαμίνας. Η ΑΕ Καραβά θα φιλοξενήσει στο «Σπύρος Κυπριανού» την Ανόρθωση, σ’ έναν αγώνα ισόβαθμων ομάδων, ενώ η πρωτοπόρος και αήττητη Ομόνοια φιλοξενείται από τον Εθνικό Λατσιών. Οι τρεις αγώνες αρχίζουν στις 20:00.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡ. – ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Οι δύο ομάδες θα τα πουν τρεις συνεχόμενες φορές αφού θα ανταμωθούν ξανά τη Δευτέρα και την ερχόμενη Παρασκευή για το Κύπελλο. Ο αγώνας στη Σάλα Δερύνειας έχει τεράστιο ενδιαφέρον με δυο ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους. Η Αναγέννηση προέρχεται από σημαντική νίκη επί της Ανόρθωσης στο Θεμιστόκλειο και θέλει νέα νίκη στην έδρα της. Η Νέα Σαλαμίνα προέρχεται από ήττα αφού έχασε από την Ομόνοια και θέλει επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα.

ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ

Από τρεις βαθμούς μετρούν οι δύο ομάδες, που θα επιδιώξουν άμεσα να τους αυξήσουν. Η ΑΕ Καραβά θέλει με βάση την εμπειρία να εκμεταλλευτεί την έδρα της. Από την άλλη, η Ανόρθωση που θα είναι ενισχυμένη με τον διεθνή Κολομβιανό πασαδόρο Χουάν Καμίλο, θέλει απαραίτητα το κέρδος εάν θέλει να βλέπει την τετράδα.

ΕΘΝΙΚΟΣ Λ. – ΟΜΟΝΟΙΑ

Συνεχόμενους αγώνες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο θα δώσουν οι δύο ομάδες, με την Ομόνοια να έχει την ετικέτα του φαβορί. Οι πράσινοι θέλουν να συνεχίσουν το αήττητό τους με μηδέν παθητικό, με τον Σάββα Σάββα να προσαρμόζει τα πλάνα του ανάλογα ενόψει και των δύο αγώνων στην Κροατία. Ο Εθνικός Λατσιών θα κάνει ό,τι και στους άλλους αγώνες με στόχο την αξιοπρεπή εμφάνιση. Ο αγώνας αποτελεί για τους Λατσιώτες και ευκαιρία αποκόμισης εμπειριών.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (5 αγώνες)

1. Ομόνοια 15-0 15
2. ΑΠΟΕΛ 10-6 9
3. Green Air Παφιακός 9-6 9
4. Αναγέννηση Δερύνειας 10-7 9
5. Νέα Σαλαμίνα 10-7 9
6. ΑΕ Καραβά 3-9 3
7. Ανόρθωση 5-12 3
8. Εθνικός Λ. 0-15 0

*Green Air Παφιακός και ΑΕ Καραβά με 4 αγώνες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ