aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΚοντίδης: «H μεγαλύτερη επιτυχία μετά από το αργυρό Ολυμπιακό μετάλλιο»

Κοντίδης: «H μεγαλύτερη επιτυχία μετά από το αργυρό Ολυμπιακό μετάλλιο»

Ο Παύλος Κοντίδης επέστρεψε στην Κύπρο με το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Hyères της Γαλλίας.

Στο αεροδρόμιο της Λάρνακας ο Κύπριος Ιστιοπλόος μίλησε στους δημοσιογράφους για την τεράστια επιτυχία του: «Τεράστια επιτυχία, θα έλεγα η μεγαλύτερη από το αργυρό Ολυμπιακό μετάλλιο από το 2012. Χρυσό μετάλλιο, είναι η 13η φορά που συμμετείχα σε αυτό τον αγώνα. Από μικρό παιδί έβλεπα αυτό τον αγώνα, έχει μία διαχρονική ιστορία και το είχα από πάντα σαν όνειρο ν’ ανέβω στο βάθρο και να κατακτήσω το χρυσό μετάλλιο.

Μετά από μία πολύ έντονα συναισθηματική κούρσα, κατάφερα στο τέλος με ίδιους βαθμούς να πάρω το χρυσό μετάλλιο από τον Ιταλό και τους άλλους ιστιοπλόους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο, να ευχαριστήσω την πολιτεία, τον ΚΟΑ, την ΚΟΕ, τους χορηγούς μου και υποστηρικτές μου.

Τώρα θα μείνω 7 ημέρες στην Κύπρο για λίγη ξεκούραση, μετά στην Κροατία για προετοιμασία, έχουμε πάλι αγώνα ευρωπαϊκό κύπελλο τέλους Μαΐου και αρχές Ιουνίου είναι ο τελικός στην Ισπανία. Ανυπομονώ τα καινούργια κατάρτια για να δούμε αν υπάρχουν διαφορές και να προσαρμοστούμε ανάλογα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ