aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣκοποβολή: O δεύτερος πρωταθληματικός αγώνας

Σκοποβολή: O δεύτερος πρωταθληματικός αγώνας

O δεύτερος αγώνας του φετινού Επαρχιακού Πρωταθλήματος Σκοποβολής της ΚΟΚ & ΔΑΖ Λευκωσίας, θα γίνει στις εγκαταστάσεις σπόρτιγκ του Ολυμπιακού σκοπευτηρίου στα Λατσιά την Κυριακή.

Οι διοργανωτές προγραμματίζουν τον αγώνα των 50 δίσκων να διεξαχθεί σε έξι γήπεδα αντί σε πέντε, αφού αναμένεται ότι οι συμμετοχές αθλητών και ομάδων, από τους Κυνηγετικούς Συλλόγους της επαρχίας Λευκωσίας θα ξεπεράσουν αυτόν του πρώτου αγώνα όπου συμμετείχαν 104 αθλητές και 14 ομάδες.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 08.30 το πρωί και οι εγγραφές θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι, ενώ όπως και στον πρώτο αγώνα, θα απονεμηθούν έπαθλα στις τρεις πρώτες νικήτριες ομάδες των ανδρών, στην πρώτη ομάδα των εφήβων, καθώς και στις κατηγορίες «Κυνηγοί Α’», «Κυνηγοί Β’», «Σκοπευτές Α’», «Σκοπευτές Β’», «Βετεράνοι Κυνηγοί», «Βετεράνοι Σκοπευτές» και «Έφηβοι» κάτω των 18 χρονών.

Το κόστος συμμετοχής στον αγώνα, είναι €15.00 (δεκαπέντε ευρώ) για τους άνδρες και €10.00 (δέκα ευρώ) για τους έφηβους, ενώ για τις ομάδες των Κυνηγετικών Συλλόγων η εγγραφή είναι δωρεάν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ