aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣκοποβολή: Δεύτερη νίκη για τον Αριστοφάνους

Σκοποβολή: Δεύτερη νίκη για τον Αριστοφάνους

Τη δεύτερη του νίκη στους τέσσερις πρώτους αγώνες του πρωταθλήματος κόμπακ πέτυχε ο διεθνής σκοπευτής του Σκοπευτικού Ομίλου Λάρνακας Κωνσταντίνος Αριστοφάνους! Ο τέταρτος αγώνας του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Σκοποβολής ΟΠΑΠ ήταν για το «Κύπελλο Παραλιμνίου» κι έγινε στις εγκαταστάσεις του επαρχιακού σκοπευτηρίου της Ελεύθερης Περιοχής Αμμοχώστου την περασμένη Κυριακή 23 Απριλίου.

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν (ισχυροί άνεμοι), εντούτοις οι περισσότεροι σκοπευτές ανταποκρίθηκαν και πέτυχαν σπουδαία αποτελέσματα, με πρώτο και καλύτερο το νικητή που είχε 96 εύστοχες βολές στους 100 δίσκους του αγώνα. Πολύ καλά κρίνονται και τα αποτελέσματα της πρώτης τριάδας, όπου ο Χάρης Χριστοδουλίδης (ΣΚΟΠΑΦ) πέτυχε 95/100 και ο Πέτρος Ιωάννου (ΣΚΟΛΕΥ) 94/100.

Στην κατηγορία των βετεράνων πρώτευσε ο επανεμφανισθείς Κωστάκης Νεοκλέους του ΣΚΟΛΑΡ, με 87/100, ενώ ο Δημήτρης Λόρδος της ΣΚΟΑΜ με 75/100 πρόσθεσε άλλη μια πρώτη νίκη στην κατηγορία των σούπερ βετεράνων. Στη Β’ κατηγορία νικητής ανεδείχθη ο Ηλίας Γκαρτζώνης της ΣΚΟΚΕΡ με 89/100, στην Γ’ κατηγορία ο Στέλιος Λαυρεντίου της ΣΚΟΛΕΜ με 85/100 και στην Δ’ κατηγορία το Ιάσονας Τζιοβάνης της ΣΚΟΕΠΑ με 91/100.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ