aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ«Να καταστεί θεσμός η διοργάνωση»

«Να καταστεί θεσμός η διοργάνωση»

Πριν λίγα χρόνια ήταν η Τερέζα Άλσαμαρ, ο Εβγκένι Κοροτίσκιν και ο Τζορτζ Μποβέλ. Φέτος γκεστ σταρ στο διεθνές μίτινγκ κολύμβησης, το οποίο διοργανώνει ο Ναυτικός Όμιλος Λεμεσού, στις 17 και 18 του μήνα, σε συνεργασία με την ΚΟΕΚ, θα είναι ο αργυρός πρωταθλητής Ευρώπης Κριστιάν Γκολομέεφ και τμήμα της εθνικής Ελλάδας, που θα πάρουν μέρος στη διοργάνωση.

Διοργάνωση που τείνει να γίνει θεσμός, με τον Ναυτικό Όμιλο Λεμεσού να πρωτοστατεί σ’ αυτή την προσπάθεια, φιλοδοξεί και φέτος να στρέψει τα βλέμματα, το ερχόμενο Σαββατοκυρίακο, προς το κολυμβητήριο Λεμεσού, όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες.

Διαβάστε επίσης: Ελληνική «τορπίλη» τύπου Γκολομέεφ!

Ο έφορος κολύμβησης του ομίλου, Ανδρέας Παπαδόπουλος, μιλώντας μας για την προσπάθεια που γίνεται από τον πρωταθλητή όμιλο την τελευταία διετία, μας είπε: «Ναι, είναι αλήθεια πως προσπάθειά μας είναι να καταστήσουμε τη διοργάνωση θεσμό και να φέρνουμε στην Κύπρο αθλητές ψηλού επιπέδου».

Αθλητές που αποτελούν «κράχτες» για τα νέα παιδιά και όπως μας είπε ο κύριος Παπαδόπουλος, «η παρουσία τους βοηθά γενικά το άθλημα να ανέβει επίπεδο και να βελτιωθούν οι επιδόσεις και τα ρεκόρ».

Για την ιστορία να πούμε ότι στη διοργάνωση θα πάρουν μέρος όλοι οι Ναυτικοί Όμιλοι και η συμμετοχή θα είναι μεγάλη. Συγκεκριμένα, στους αγώνες θα πάρουν μέρος 129 αθλητές, με τη συμμετοχή και των «δικών μας» μεγάλων ονομάτων που θα προσπαθήσουν να συναγωνιστούν τους Ελλαδίτες αθλητές. Γι’ αυτό και αναμένεται να έχουμε καλές επιδόσεις και πιθανότατα κάποια νέα ρεκόρ, από τον ανταγωνισμό που αναμένεται να υπάρξει. Καταλήγοντας ο Ανδρέας Παπαδόπουλος μάς είπε: «Προσπάθεια και στόχος μας είναι να διοργανώσουμε ένα μίτινγκ, μέσα από το οποίο όλοι θα βγουν κερδισμένοι, μα πιο πολύ η κυπριακή κολύμβηση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ