aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ«Hellenic Bank Running Under The Moon»

«Hellenic Bank Running Under The Moon»

Παρουσιάστηκαν σε συνέντευξη Τύπου οι λεπτομέρειες για τον 2ο αγώνα δρόμου «Hellenic Bank Running Under The Moon» που θα γίνει στις 24 Σεπτεμβρίου (19:30) κα τον οποίο διοργανώνουν ο Δήμος Αγλαντζιάς και οι S.A.S Sports Events Organizers, με τη στήριξη της Ελληνικής Τράπεζας. Ομιλίες απηύθυναν ο οικοδεσπότης Δήμαρχος Αγλαντζιάς, Κώστας Κόρτας, o Race Director Σωτήρης Μαύρος και ο επίτροπος Εθελοντισμού Γιάννης Γιαννάκη.

Το «Hellenic Bank Running Under The Moon» κρατά ζεστή τη «Θερμοκοιτίδα Αγάπης» με έναν ομαδικό βραδινό αγώνα δρόμου που στόχο έχει τη στήριξη νεογνών, γονέων και νοσηλευτικού προσωπικού στον καθημερινό αγώνα τους, καθώς και την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας για την προωρότητα.

Η διοργάνωση θα φιλοξενηθεί και φέτος στο πάρκο της Αθαλάσσας στην Αγλαντζιά, όπου οι συμμετέχοντες θα απολαύσουν έναν φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου κάτω από το φως του φεγγαριού, τρέχοντας ή περπατώντας.

O βραδινός αγώνας περιλαμβάνει, για πρώτη φορά αγώνα ημιμαραθώνιο δρόμου, καθώς και αγώνες των 5 και 10 χιλιομέτρων. Θα διεξαχθεί επίσης, εταιρικός / ομαδικός αγώνας 5 χιλιομέτρων και παιδικός αγώνας 1.000 μέτρων για παιδιά 6-16 ετών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ