ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΜΕ ΑΓΡΙΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ

Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα στον κόσμο, τέσσερα χρόνια θα ήταν αρκετά για να επουλώσουν τη βαθιά πληγή. Για τους Βραζιλιάνους, όμως, το 1-7 στο σπίτι τους από τη Γερμανία στον ημιτελικό της προηγούμενης διοργάνωσης, αποτελεί… αιτία πολέμου! Έτσι, στο διάστημα που μεσολάβησαν άλλαξαν πολλά στη Σελεσάο, η οποία πάει στη Ρωσία με ένα και μοναδικό σκοπό.

Την κατάκτηση του τροπαίου για έκτη φορά στην ιστορία της. Οι ορέξεις της φάνηκαν στα προκριματικά, με εμφανίσεις που σκόρπισαν τρόμο και μόνο μία ήττα σε 18 παιχνίδια. Εξασφάλισε την παρουσία της στη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου διά περιπάτου και στοχεύει σε ανάλογη παρουσία με μπροστάρη τον Νεϊμάρ. Για τον 5ο Όμιλο, ούτε συζήτηση. Είναι το απόλυτο φαβορί για κατάληψη της πρωτιάς. Στην πρεμιέρα θα αντιμετωπίσει την Ελβετία, ακολούθως την Κόστα Ρίκα και τέλος τη Σερβία.

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
ΤΙΤΕ
Στον Αντενόρ Λεονάρντο Μπάτσι ή κατά κόσμο Τίτε, οφείλεται η αναγέννηση της Εθνικής Βραζιλίας από τον Ιούνιο του 2016, που ανέλαβε τα ηνία στον πάγκο της. Κατάφερε να ταιριάξει τους «πολυπληθείς» αστέρες του ρόστερ της, τα αποτελέσματα φάνηκαν σύντομα και το κλίμα άλλαξε άρδην. Στο παλμαρές του συμπεριλαμβάνεται το Κόπα Λιμπερταδόρες με την Κορίνθιανς.

ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ
ΝΕΪΜΑΡ
Το ιατρικό επιτελείο ισχυρίζεται ότι ο Νεϊμάρ ξεπέρασε τον τραυματισμό του και είναι έτοιμος 100% να οδηγήσει τη Βραζιλία στην κορυφή του κόσμου. Ασφαλώς, η ακριβότερη μετεγγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου δεν χρειάζεται συστάσεις και το ζητούμενο είναι να αποδείξει στο γήπεδο ότι δικαίως θεωρείται το πιο λαμπρό αστέρι, ανάμεσα στην πλειάδα που διαθέτει η χώρα του καφέ.

ΣΤΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ
Γκολ: 221-102
Πρώτη: 1930
Τελευταία: 2014
Καλύτερη παρουσία: 1η θέση

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑ