aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΡωσία: Απομακρύνεται η ένταξη της Ρωσίας στην AFC, συζητήσεις με UEFA και FIFA για το...

Ρωσία: Απομακρύνεται η ένταξη της Ρωσίας στην AFC, συζητήσεις με UEFA και FIFA για το μέλλον της

Γνωστό ήταν εδώ και καιρό πως η Ρωσία, μετά τις κυρώσεις της UEFA εις βάρος της, επιθυμούσε να ενταχθεί στη Συνομοσπονδία της Ασίας, και σήμερα (30/12) έλαβε χώρα σχετική συνεδρίαση για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Το πλάνο αυτό πάντως, φαίνεται πως, προς στιγμήν τουλάχιστον, εγκαταλείπεται, αφού η απόφαση που λήφθηκε αφορούσε τον σχηματισμός μιας ομάδας εργασίας με μέλη από την UEFA, τη FIFA και τον ΔΟΕ, προκειμένου να συζητηθεί το μέλλον της χώρας στο ποδόσφαιρο και να προκύψει κάποια λύση.

«Στόχος αυτής της ομάδας εργασίας είναι η επιστροφή των συλλόγων και των εθνικών ομάδων στις διεθνείς διοργανώσεις, η δημιουργία ενός χάρτη, ενός χρονοδιαγράμματος. Η ομάδα εργασίας θα σχηματιστεί μετά τις γιορτές. Έχουμε ήδη την αρχική συγκατάθεση της UEFA. Το χρονοδιάγραμμα πρέπει να έχει αποφασιστεί μέχρι το τέλος Απριλίου», δήλωσε ο Αλεξάντρ Ντουκόφ, πρόεδρος της ρωσικής ένωσης ποδοσφαίρου.

Κάτι παραπάνω από σημαντική είναι η προθεσμία του Απριλίου, αφού σε διαφορετική περίπτωση η Ρωσία, πέρα από το Euro 2024, μείνει εκτός και του Μουντιάλ του 2026.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ