aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΠορτογαλία: Αποχαιρέτησαν τον Σάντος 16 παίκτες, όχι όμως ο Ρονάλντο

Πορτογαλία: Αποχαιρέτησαν τον Σάντος 16 παίκτες, όχι όμως ο Ρονάλντο

Ο κύκλος έκλεισε την Πέμπτη (15/12) για τον Φερνάντο Σάντος και ο πιο επιτυχημένος προπονητής στην ιστορία της εθνικής Πορτογαλίας αποτελεί παρελθόν για τον πάγκο της χώρας.

Σύμφωνα με τη Record, 16 από τους διεθνείς Πορτογάλους έσπευσαν, μόλις γνωστοποιήθηκε το διαζύγιο του Σάντος με την Πορτογαλία, να τον αποχαιρετήσουν μέσα από τα social media.

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν οι Πέπε, Μπερνάρντο Σίλβα, Μπρούνο Φερνάντες, ενώ οι υπόλοιποι 13 ήταν οι Ρουί Πατρίσιο, Ρούμπεν Ντίας, Ντανίλο Περέιρα, Ραφαέλ Γκερέιρο, Νούνο Μέντες, Γουίλιαμ Καρβάλιο, Βιτίνια, Ζοάο Μάριο, Ματέους Νούνιες, Οτάβιο, Ζοάο Φέλιξ, Αντρέ Σίλβα, Γκονζάλο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο όμως, δεν ήταν ένας από αυτούς. Για κάποιους βέβαια, ίσως και να μην προκαλεί εντύπωση το γεγονός αυτό, δεδομένου ότι οι σχέσεις των δύο αντρών δεν ήταν και οι καλύτερες το τελευταίο διάστημα.

Αιτία η απόφαση του Σάντος να μην ξεκινήσει βασικό τον Πορτογάλο σταρ στα δύο τελευταία παιχνίδια της εθνικής ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ