aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ GOALΤο στρινγκ της Ηλιάδη που «γκρέμισε» το Instagram

Το στρινγκ της Ηλιάδη που «γκρέμισε» το Instagram

Η Αγγελική Ηλιάδη είναι γυναίκα με πάθος, σαγηνευτική και προκλητική, όλα σε ένα! Κάθε εμφάνισή της προκαλεί δονήσεις πολλών Ρίχτερ και ταραχές.

Κάθε πόντος του κορμιού της και μία αποκάλυψη… από πάνω μέχρι κάτω, μπρος και πίσω… Οι αναρτήσεις της είναι η μία πιο καυτή από την άλλη.

Εμφανίζεται τόπλες ή με στρινγκ ή σε συνδυασμό των δύο σε κάποια πισίνα ή και στην παραλία, ανεβάζοντας στο κόκκινο το θερμόμετρο, προκαλώντας λιποθυμικά επεισόδια από τη «θερμοπληξία» ακόμα κι αν δεν έχει καύσωνα.

Ποια εμφάνισή της όμως να πρωτοθυμηθούμε, κι επειδή σίγουρα θα αδικήσουμε πολλές, παραθέτουμε μόνο μερικές..

Η πρόσφατη εμφάνισή της στο ριάλιτι Η ΦΑΡΜΑ, ήταν μόνο ενδεικτική για το τι πανικό προκαλεί η Αγγελική Ηλιάδη.

Στην ιστορία έμειναν οι περιπτύξεις της με τον κατά 10 χρόνια νεότερό της Γρηγόρη Αναστασιάδη, αλλά και η εξομολόγησή της στη Σάσα Μπάστα ότι βλέπει σαν «ξερολούκουμο» και θέλει να τον «δαγκώσει».

Η τραγουδίστρια συνομιλώντας με τη Σάσα Μπάστα δήλωσε μεταξύ άλλων πως δεν την ενδιαφέρει καθόλου που αυτό βγήκε στις κάμερες γιατί είναι κάτι αληθινό: «Αφού με είδανε. Εντάξει δεν έγινε και κάτι, απλά ήρθε και κοιμηθήκαμε δίπλα δίπλα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα, ελεύθερη είμαι. Γενικά εμένα μου αρέσουν αυτά που έρχονται στη ζωή σου χωρίς να τα περιμένεις. Η αλήθεια είναι ότι με τον Γρηγόρη έχουμε έρθει πάρα πολύ κοντά κι είναι κάτι πολύ όμορφο κι αναπάντεχο θα έλεγα. Νιώθουμε πολύ ωραία. Είναι πάρα πολύ σημαντικό το οτιδήποτε να το ζω 100%… Αν ήμουν με έναν άνθρωπο έξω, εννοείται πως δεν θα έκανα κάτι. Η αλήθεια μου είναι αυτή, όπως με βλέπεις. Είμαι όπως με έχετε γνωρίσει κι είμαι αληθινή. Ό,τι γουστάρω, το κάνω. Οτιδήποτε μου δίνει χαρά, το θέλω στη ζωή μου».

ΗΛΙΑΔΗ ΗΛΙΑΔΗΜΕΣΑ ΗΛΙΑΔΗΜΕΣΑ2

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ