aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ GOALΤο κορίτσι απ’ το «Τηλεφώνησε μου» του Καρρά δεν ξεχνιέται ούτε σήμερα (pics)

Το κορίτσι απ’ το «Τηλεφώνησε μου» του Καρρά δεν ξεχνιέται ούτε σήμερα (pics)

Αυτό το βίντεο κλιπ δεν το ξέχασε ποτέ κανένας. Κάτι ο ρυθμός του τραγουδιού, κάτι ο Φοίβος στις δόξες του και κάτι η «καυτή» ξανθιά πρωταγωνίστρια, του χάρισαν εκατομμύρια προβολές κι ας κυκλοφόρησε το 1996.

Μέχρι σήμερα, όμως, παραμένει το μυστήριο: Ποια είναι η ξανθιά καλλονή που είδαμε στις οθόνες μας;

Πώς είναι σήμερα, 21 χρόνια μετά την παρουσία της στο κλιπ του «Τηλεφώνησε μου»; Γιατί παρότι οι χρήστες του YouTube ψάχνουν ακόμα το όνομά της όπως η Σόφη Πασχάλη το ψαράκι του Ντάνου, δεν έχουν καταφέρει να βγάλουν άκρη…

Για να πούμε την αμαρτία μας, ούτε εμείς καταφέραμε να τη βρούμε. Όποιον και αν ρωτήσαμε πήραμε την ίδια απάντηση: «Α, λες αυτή την ωραία ξανθιά από το κλιπ του Μπίλαρου, ε; Ναι, ναι, κατάλαβα! Δεν την ξέρω…».

Εμείς όμως δεν το βάζουμε κάτω. Ξέρουμε ότι κάπου εκεί έξω υπάρχει κάποιος που την έχει δει, την ξέρει και στα σχόλια του θέματος θα μας αποκαλύψει το όνομά της για να λυθεί το μυστήριο (είστε η προτελευταία μας ελπίδα, πριν τη Νικολούλη).

Σας πιστεύουμε! Κάντε ξανά το θαύμα σας. Και αν δεν τη θυμάστε καλά, εδώ είμαστε εμείς για να σας φρεσκάρουμε τη μνήμη…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ