aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ GOALΤο αξέχαστο πλάνο της Εύας που «έγραψε» (vid & pics)

Το αξέχαστο πλάνο της Εύας που «έγραψε» (vid & pics)

Aποτελεί μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες σ’ ολόκληρη την Ελλάδα- κι αυτό είναι κάτι που επιβεβαιώνεται με μια, μόλις, ματιά πάνω της (πιστέψτε μας, θ’ ακολουθήσουν άπειρες ακόμα).

Ο λόγος για τη μελαχρινή καλλονή που ακούει στο όνομα «Εύα Μπάση» και την οποία, εδώ και καιρό, είχαμε ανακηρύξει ως γυναίκα της… καρδιάς μας στο menshouse, όταν την είχαμε πρωτοδεί στην παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων του καναλιού Action 24.

Πέρυσι, φυσικά, οι μετοχές της Εύας εκτοξεύτηκαν περίπου στο φεγγάρι, καθώς πήρε μέρος στο «My Style Rocks 2» του ΣΚΑΪ, με αποτέλεσμα να γίνει ευρύτερα γνωστή και να την ερωτευτεί πολύς κόσμος.

Πριν από λίγες μέρες η ευειδής, για να το θέσουμε κομψά, κ. Μπάση πήγε στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου στο Open και το αποτέλεσμα ήταν ο γνωστός παρουσιαστής να νιώσει- κατά δήλωση του ιδίου- ένα σκίρτημα στην καρδιά.

Τον αδικεί κανείς; Δείτε το παρακάτω βίντεο και θα καταλάβετε:

Κι επειδή ένα σκάρτο δίλεπτο με την Εύα στο γυαλί δεν είναι ποτέ αρκετό, θαυμάστε την σε όλο της το μεγαλείο στην gallery που ακολουθεί από κάτω, έχοντας στο μυαλό πως όλα τα σκιρτήματα στην καρδιά δεν είναι τα ίδια και ότι τα εμφράγματα, καμιά φορά, καραδοκούν.

Κι αφού σας προειδοποιήσαμε, για πάμε λίγο…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ