Τι κάνει και πώς είναι σήμερα η Πετρούλα που μας πήρε το μυαλό προ 10ετίας! (pics)

Γιατί άφησε την τηλεόραση...

Είναι αλήθεια ότι η Πετρούλα Κωστίδου, λείπει από την ελληνική τηλεόραση.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει τότε που όλοι έπιαναν καναπέ και πολυθρόνα για να μάθουν από πρώτο χέρι τις καιρικές συνθήκες μέσα από το δελτίο καιρού που παρουσίαζε η όμορφη Πετρούλα στο Star channel. Λείπει η τσαχπινιά της, τα προσόντα της και φυσικά τα νάζια που έκανε μπροστά στην κάμερα.

Η Πετρούλα Κωστίδου, εδώ και μερικά χρόνια, έχει πραγματοποιήσει ολική στροφή την καριέρα της. Με διαφορετικό χρώμα μαλλιών πλέον, αλλά και φιλοσοφία ζωής, η αγνώριστη Πετρούλα είχε μιλήσει τελευταία φορά σε τηλεοπτική εκπομπή για τη νέα πορεία που επιχειρεί να δώσει στην καθημερινότητά της.

«Έχω κάνει πλέον διαφορετικές επιλογές, δεν είναι ότι δεν αγαπάω την τηλεόραση, απλά τώρα κάνω άλλα πράγματα, γράφω ένα βιβλίο. Αν δεν τα είχα κάψει, δεν θα τα άλλαζα τα μαλλιά μου, πάλι καλά που τα έκαψα, μου αρέσει περισσότερο το καστανό! Δεν μετανιώνω τίποτα! Είδα ότι κάτι λείπει, και ήταν αν δώσω λίγο περισσότερη προσοχή στην ψυχή μου Δεν βλέπω πλέον τηλεόραση! Έχω πετάξει από πάνω μου πολλά κιλά κόμπλεξ και ανασφάλειες! Έχω κάνει πλαστική στο στήθος, έχει καμιά δεκαριά χρόνια! Έχω 7 χρόνια σχέση, και αν δεν μπορώ να κάνω παιδί, θα με ενδιέφερε να υιοθετήσω! Έβγαλα ένα ποσό που μου επιτρέπει να μην εργάζομαι για ένα χρονικό διάστημα!», είπε μεταξύ άλλων η Πετρούλα Κωστίδου.

Ωστόσο δεν μπορούμε να παραβλέψουμε και κάποιες παλιές αναρτήσεις της οι οποίες έχουν μείνει στην ιστορία. Όπως η παρακάτω όπου μίλησε για το… καλύτερο κρεβάτι της ζωής της… ​«Μια φορά είχα καυγαδίσει με το δικό μου πολύ άσχημα. Πήγα στο σπίτι του να πάρω τα πράγματα μου και με το που κοιταχτήκαμε με άρπαξε από τα μαλλιά και με έβαλε κάτω. Το κρεβάτι ήταν τόσο καλό που έκαναν τσιγάρο μέχρι και οι γείτονες».

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΠΗΓΗGossiplige.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ