aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ GOALΣου έχουμε 14 λόγους για να την «πατήσεις» με την Ελεάννα Παλαιολόγου

Σου έχουμε 14 λόγους για να την «πατήσεις» με την Ελεάννα Παλαιολόγου

Αυτό που θα σκεφτείς μόλις την δεις είναι το «άλλη μια τύπισσα που δείχνει το κορμί της στο Instagram και πουλάει την εικόνα της για να βγάζει λεφτά». Οκ, αυτό δεν είναι ψέμα. Αλλά δεν καλύπτει παρά ελάχιστο κομμάτι της αλήθειας για την Ελεάννα Παλαιολόγου.

Η 24χρονη Ελεάννα έχει μια σειρά από πολλές πλευρές που είτε τις αναπτύσσει είτε τις έχει αφήσει να περιμένουν για να αναπτυχθούν λίγο αργότερα. Είναι άλλωστε πολύ μικρή ακόμα. Μην ξεγελάει το ότι έχει πετύχει να χτίσει το όνομα της στα social media και να αποτελεί μια influencer-ambassador ολκής.

Εκείνο που χρειάζεται να ξέρεις για την Ελεάννα είναι πως ψάχνεται με τη φωτογραφία, της αρέσει να φωτογραφίζει τοπία και τον εαυτό της, γι΄αυτό και γνωρίζει πως να στηθεί στο φακό. Κάτι που θα το διαπιστώσεις και με τις φωτογραφίες της. Είτε αυτές που σου δείχνουμε εμείς είτε τις υπόλοιπες της στο Instagram.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ