aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ GOALΠροκαλεί ταραχή η Γουάντα Νάρα: Τα… πέταξε όλα έξω! (vid)

Προκαλεί ταραχή η Γουάντα Νάρα: Τα… πέταξε όλα έξω! (vid)

Η Wanda Nara, εκμεταλλεύτηκε το ταξίδι αστραπή της για τα γενέθλια της ανιψιάς της Malaika , κόρης της Zaira και του Jakob Von Plessen , για να επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις που άνοιξε στα τέλη της περασμένης χρονιάς σε δημοφιλές εμπορικό κέντρο της Αργεντινής.

Η πανέμορφη σύζυγος και μάνατζερ του Μάουρο Ικάρντι δέχτηκε με χαρά να φωτογραφηθεί παρέα με τους θαυμαστές της που βρέθηκαν στα εγκαίνια του καταστήματος της, έβγαλε φωτογραφίες με όλους όσους της το ζήτησαν και μάλιστα ήταν ευγενική και φιλική με όλους.

Η ίδια μάλιστα έκανε και δηλώσεις και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων που την ρωτούσαν φυσικά για την σχέση της με τον σύζυγο της Μάουρο Ικάρντι, ενώ αναφέρθηκε και στην υπόθεση της Ιταλίας όπου έχει γραφτεί σε διάφορες εφημερίδες και ιστοσελίδες ότι ήταν η πέτρα του σκανδάλου σε παράνομη σχέση.

Η ίδια δεν φοβήθηκε να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις και ήταν ευδιάθετη όλη την ώρα που βρέθηκε εκεί. Μάλιστα κατάφερε και να δώσει ένα δωράκι μέσα απο τον λογαριασμό της στο instagram κάνοντας τους πάντες χαρούμενους με αυτά που είδαν!

Βλέπετε η Wanda Nara, με ένα selfovideo κατά λάθος πέταξε έξω τα… τεράστια προσόντα της!

Δείτε το βίντεο που ανάρτησε η ίδια και προκάλεσε ταραχή στους θαυμαστές της:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ