aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ GOALΠέσαμε ξεροί με την «Μούσα» του Μουντιάλ (pics)

Πέσαμε ξεροί με την «Μούσα» του Μουντιάλ (pics)

Οι περισσότεροι την γνωρίσαμε ως «Μούσα» του Μουντιάλ της Ρωσίας, προσφέροντας έναν σημαντικό λόγο να ξεκολλήσουμε από τις οθόνες μας. Η Anastasia Gizerskaya, εκτός από μοντέλο, είναι personal trainer και από σήμερα δεν έχεις δικαιολογία για να μην λιώσεις στην γυμναστική μαζί της.

Η Ρωσίδα καλλονή λατρεύει την πολυτέλεια, την μεγάλη ζωή, τα ταξίδια ενώ τον τελευταίο διάστημα έχει αποκτήσει ένα νέο εθισμό. Έναν εθισμό που λίγο πολύ μας είναι γνώριμος αφού δεν είναι η μόνη. Έχει φάει μεγάλο κόλλημα με τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και όποτε βρίσκει ευκαιρία ανεβάζει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της. Κι αν νομίζεις πως όλα αυτά είναι εξίσου βαρετά, ήρθε καιρός να μάθεις πως πλησιάζει γύρω στους 1.000.000 ακόλουθους και μάλλον το κορίτσι κάτι κάνει πολύ καλά.

Στα αρνητικά, η Αναστασία αυτήν την περίοδο είναι τρελά ερωτευμένη και δεν το κρύβει. Οπότε μέχρι να χωρίσει (όχι ότι είμαστε τέτοιοι άνθρωποι), ας βολευτούμε με τις καλύτερες στιγμές της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ