aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ GOALΠάμελα Άντερσον για Τζακ Νίκολσον: «Έκανε τρίο και τον βοήθησα να φτάσει σε… κορύφωση»

Πάμελα Άντερσον για Τζακ Νίκολσον: «Έκανε τρίο και τον βοήθησα να φτάσει σε… κορύφωση»

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις της ξανθιάς Barbie, Πάμελα Άντερσον, όσον αφορά στην «πιπεράτη» ερωτική της ζωή. Λίγο μετά την αποκάλυψη για τον Σταλόνε και όσα όλα της έταζε για να γίνει το κορίτσι του, ένας ακόμη Χολιγουντιανός σταρ φαίνεται πως την έβλεπε ερωτικά.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Variety», η Άντερσον αποκάλυψε ότι την περίοδο που βρισκόταν στη βίλα του ιδιοκτήτη του «Playboy», Χιου Χέφνερ, είχε δει κατά λάθος τον Τζακ Νίκολσον, ενώ έκανε «τρίο»!

«Τον είδα με δύο πανέμορφες γυναίκες να φιλιούνται στον τοίχο. Γελούσαν και φιλιόντουσαν, ‘’γλιστρώντας’’ ο ένας πάνω στον άλλον. Είχα μπει για να χρησιμοποιήσω τον καθρέφτη και έσκυψα στα γόνατα, ώστε να φτιάξω το κραγιόν μου και να μη με δουν. Προσπάθησα να μην κοιτάξω, αλλά δεν μπορούσα να συγκρατηθώ. Έπιασα το βλέμμα του και νομίζω ότι τον βοήθησα να φτάσει… στο τέλος, καθώς έκανε έναν αστείο ήχο. Με κοίταξε, χαμογέλασε και μου είπε: “Σε ευχαριστώ, χρυσό μου”», ανέφερε η Πάμελα Άντερσον.

Η ξανθιά Barbie της δεκαετίας του ’90 έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσω του περιοδικού «Playboy» και της τηλεοπτικής σαπουνόπερας «Baywatch» (1992-97), αλλά πολλοί τη «γνώρισαν» από το κλεμμένο ιδιωτικό υλικό της ίδιας και του συζύγου της Τόμι Λι, που έκαναν σεξ. Το συγκεκριμένο βίντεο έφερε στις τσέπες κάποιων 77 εκατ. δολάρια σε 12 μήνες!

Η Άντερσον δεν επωφελήθηκε ποτέ και δεν πήρε ούτε ένα σεντ. Αντιθέτως, η καριέρα της έπεσε κατακόρυφα και ο τότε γάμος της ναυάγησε.

«Τα τελευταία 20 χρόνια εξαφανίστηκα. Εξαφανίστηκα ακόμα και για τον εαυτό μου. Έπινα, δοκίμαζα ναρκωτικά. Δεν ήμουν δηλαδή εγώ. Απλά ξέφυγα από τα όρια», είπε σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Guardian».

Πούλησε το σπίτι της στο Μαλιμπού και αποσύρθηκε στον Καναδά, εντελώς μόνη της. «Η ικανότητα να είσαι μόνος, είναι η ικανότητα να αγαπάς. Τώρα με το ντοκιμαντέρ και το βιβλίο, ο κόσμος θα δει ολόκληρο τον χαρακτήρα. Και τότε -ίσως- θα μπορέσω να ξαναγίνω άνθρωπος», πρόσθεσε η ίδια.

Το ντοκιμαντέρ «Pamela, a Love Story» θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 31 Ιανουαρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ