aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ GOALΜιλένα Αμπράμοβιτς: Η πιο σέξι ραδιοφωνική παραγωγός της Ελλάδας (pics)

Μιλένα Αμπράμοβιτς: Η πιο σέξι ραδιοφωνική παραγωγός της Ελλάδας (pics)

Ελλάδα – Σερβία σημειώσατε Χ! Tι συμβαίνει όταν το Ναύπλιο «συμμαχεί» με το Νόβι Σαντ της Σερβίας; Εγένετο Μιλένα Αμπράμοβιτς!

Το σέξι κορίτσι με τα ξανθά μαλλιά που γνωρίσαμε ως ραδιοφωνική παραγωγό του τοπικού σταθμού της Θεσσαλονίκης «Αlfa» έχει κερδίσει το ενδιαφέρον των Μέσων χάρη στην εντυπωσιακή της εμφάνιση και τη λατρεία που έχει στις αποκαλυπτικές φωτογραφίσεις.

Η νεαρή δημοσιογράφος –την οποία δυστυχώς περισσότερο ακούμε, παρά βλέπουμε- έχει αποκτήσει φανατικό κοινό, με την ίδια να δείχνει να το χαίρεται και με το παραπάνω!

«Η ζωή είναι πολύ μικρή για κακό σεξ, κακό καφέ και μίζερους ανθρώπους», γράφει στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook και καθιστά σαφές πως συνδυάζει μυαλό, κορμί και προσωπικότητα.

Ποζάροντας με μαγιό και επιδεικνύοντας τα τατουάζ που έχει «χτυπήσει» σε άκρως απαγορευμένα σημεία, η Μιλένα έγινε η νέα ανδρική αδυναμία με το κόκκινο μαγιό να έχει γίνει σήμα κατατεθέν της.

Εσείς τι λέτε; Αξίζει την προσοχή μας;

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ