aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ GOALΛίγο πριν τα 50 το «δίχτυ» της Μαρίας Σολωμού θα σε αναστατώσει! (pics)

Λίγο πριν τα 50 το «δίχτυ» της Μαρίας Σολωμού θα σε αναστατώσει! (pics)

Τρία χρόνια χωρίζουν την Μαρία Σολωμού απο την ηλικία των 50 ετών, σε καμία περίπτωση όμως δεν μπορεί κανένας να πει ότι η ηθοποιός δεν παραμένει μια απο τις θελκτικές γυναίκες της Ελληνικής showbiz.

Γεννημένη στην Αθήνα το 1974 και συγκεκριμένα την 1 Οκτωβρίου, μπορεί να σπούδασε οικονομικά στο Αμερικάνικο κολέγιο, η ίδια όμως όπως φαίνεται ήθελε να δοκιμάσει άλλα πράγματα στην ζωή της και τελικά έγινε…αεροσυνοδός!

Όταν βαρέθηκε αποφάσισε να γίνει ηθοποιός και μάλιστα μια απο τις κορυφαίες της γενιάς της με πλήθος επιτυχιών σε τηλεόραση, θέατρο και κινηματόγραφο.

Μέσα απο την έβδομη τέχνη γνωρίσαμε μια ξεχωριστή γυναίκα, μοναδική αφού δεν υπάρχει κάποια που να της μοιάζει ή ακόμα και να αντιγράφει, τουλάχιστον στην Ελλάδα.

Η Μαρία Σολωμού είναι μια άκρως γοητευτική και εντυπωσιακή γυναίκα, η οποία διαθέτει ένα μοναδικά και ιδιαίτερο στυλ, που την κατατάσσει στις συναρπαστικές παρουσίες στην showbiz.

Δεν είναι λίγες οι εμφανίσεις που έχει κάνει και μάλιστα σε αρκετές απο αυτές σε προκαλεί να την δεις και να την θαυμάσεις.

Αδιαμφησβήτητα ένα ξεχωριστό ταλέντο με τεράστια δόση τρέλα που δεν θα βρεις πουθενά αλλού. Η μελαχρινή καλλονή αποτελεί μία από τις φαντασιώσεις του ανδρικού πληθυσμού και σίγουρα δεν μπορούμε να αμφισβητήσουμε τα…προσόντα που διαθέτει!

Δείτε την εδώ σε μια φωτογραφία απο τον λογαριασμό της στο instagram και θα καταλάβετε τι εννοούμε!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ