aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ GOALΗ βασίλισσα του ελληνικού instagram τα… πέταξε (pics)

Η βασίλισσα του ελληνικού instagram τα… πέταξε (pics)

Eίναι φορές που δεν χρειάζεται να γνωρίζεις πολλά πράγματα για μια γυναίκα. Το όνομα και το επώνυμό της σου αρκούν. Ίσως ούτε κι αυτά. Στην προκειμένη τη Ρία Καραγιάννη την μάθαμε εξ ονόματος, αλλά ακόμα κι αν μας έδειχναν απλά μια φωτογραφία της χωρίς να μας πουν τίποτε άλλο, η μορφή της θα εντυπωνόταν στο μυαλό μας και θα καταλάμβανε μεγάλο χώρο.

Μη νομίζεις ότι κι εσύ θα την γλυτώσεις. Θα αποτελέσει προσθήκη στον κατάλογο με τις εντυπωσιακές Ελληνίδες που θα ακολουθείς στο Instagram. Άλλωστε ζούμε την αντιστροφή των εποχών. Παλιότερα, στις αρχές του 2000 αναζητούσαμε όλοι τις διάσημες και αυτές έμπαιναν στις φαντασιώσεις μας. Τώρα οι διάσημες είναι τόσο εύκολα «προσβάσιμες», που όλοι ψάχνουν το λιγότερο γνωστό.

Η Ρία Καραγιάννη είναι τέτοια και ελπίζουμε να παραμείνει. Γιατί τα τόσο ωραία αρώματα, εκτός του ότι μπαίνουν σε μικρά μπουκαλάκια, δεν είναι για να τα ψεκάζουν πάνω τους πολλοί. Η Ρία έχει ένα κορμί που θα σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό και μια αντίληψη που θα κάνει επίσης το ίδιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ