aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ GOALΗ Ταμάρα άφησε το τένις για τις ερωτικές ταινίες

Η Ταμάρα άφησε το τένις για τις ερωτικές ταινίες

Μέχρι το 2016 ήθελε να κάνει επαγγελματική καριέρα στο τένις. Ωστόσο, εκείνη την χρονιά, πήρε μια απόφαση ζωής. Να αλλάξει επαγγελματική σταδιοδρομία.

Η Ταμάρα Μπόγιανιτς, περί ου ο λόγος, φαινόταν ότι θα μπορούσε να γίνει το επόμενο μεγάλο αστέρι του γυναικείου τένις, καθώς είχει εκληπτικά αποτελέσματα στην κατηγορία των νεανίδων, έγινε μέλος της WTA και έφτασε μέχρι την 1021 θέση του παγκόσμιου ranking.

Παρόλο αυτά, όπως προείπαμε έκανε στροφή στην καριέρα της. Η Μπόγιανιτς πλέον από παίκτρια του τένις, έχει μετατραπεί σε μοντέλο. Μάλιστα, είναι αρκετά ενεργή στα social media. Σχεδόν 61 χιλιάδες στο Instagram και σχεδόν άλλους τόσους και στο Tik Tok. Ωστόσο, έχει σελίδα και στο OnlyFans, τα τελευταία πέντε χρόνια, ανεβάζοντας εκεί φωτογραφίες αισθησιακού περιεχομένου.

Με 130 εκατομμύρια χρήστες και μηνιαία συνδρομή 10 δολάρια, η Μπόγιανιτς έχει κάνει μια κερδοφόρα στροφή στην καριέρα της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ