aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ GOALΗ Ρία είναι η γυναίκα των ονείρων μας (pics)

Η Ρία είναι η γυναίκα των ονείρων μας (pics)

Aν σου λέγαμε ότι η Κλέλια Ρένεση δεν είναι η μοναδική γυναίκα με αυτά τα χαρακτηριστικά, θα μας πίστευες; Αν σου λέγαμε ότι υπάρχει μια άλλη, λιγότερο προβεβλημένη και σαφέστατα υποτιμημένη, θα ήθελες σαν τρελός να μάθεις το όνομά της; Οκ, δεν θα το κρατήσουμε για μας. Στο είπαμε από τον τίτλο κιόλας. Αν θες μπορείς να φύγεις από το tab και να την αναζητήσεις μόνος σου.

Αλλά αν το κάνεις θα χάσεις την ευκαιρία να μάθεις και μερικά πράγματα για εκείνη. Η Ρία Τσίγα δεν είχε την ευκαιρία να πάρει τη δόξα που της πρέπει με μια φωτογράφιση σε κάποιο αντρικό περιοδικό.

Ως φιγούρα την μάθαμε μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές που συμμετείχε όπως το Όμορφος Κόσμος το Πρωί και το Πολύ την Κυριακή. Ως όνομα μας εντυπώθηκε από τα social media, πρώτα το Facebook και μετά το Instagram και διαπιστώσαμε πολλά για εκείνη.

Μιλάμε για μια χυμώδη γυναίκα, με ένα κορμί που το λες άνετα πρότυπο για οποιαδήποτε νέα κοπέλα. Την μάθαμε με το ξανθό, αλλά το έβαζε και το έκανε σκούρο καστανό και μπορούμε να πούμε ότι της πάνε και τα δύο. Και πράσινο με φούξια να το έκανε, πάλι θα της πήγαινε. Γιατί έχει ένα τόσο κατακτητικό χαμόγελο που σου παίρνει το ενδιαφέρον απ΄οτιδήποτε άλλο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ