aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ Νάνσυ Πήττα θα σε κάνει πίτα με το κορμί της

Η Νάνσυ Πήττα θα σε κάνει πίτα με το κορμί της

Δεν πρέπει να συναντά κανείς συχνά περίπτωση σαν τη Νάνσυ Πήττα. Δηλαδή δεν μπορεί να βρεθεί δικαιολογία μέσα μας ότι υπάρχει τέτοια γυναίκα. Για πολλούς και διαφορετικούς λόγους, από τους οποίους ελάχιστοι απαντώνται σε λέξεις. Η πλειοψηφία ανήκει στις αισθήσεις.

Είναι αυτό που βλέπεις. Με την όραση ξεχύνονται ποτάμια. Η Νάνσυ Πήττα, εστεμμένη Σταρ Βορείου Ελλάδος, απόφοιτος γεωπονίας και πάνω απ΄όλα κορίτσι γεννημένο και μεγαλωμένο στη Θεσσαλονίκη.

Σημαντικό επίσης στοιχείο για εκείνη ότι βάζει το χιούμορ και την φιλοδοξία του ανθρώπου που τη φλερτάρει ως τα τοπ σημεία που θα την γοητεύσουν. Αν ισχύει ή όχι δεν το ξέρουμε, αλλά μόνο που το ακούει κάποιος αναπτερώνει το ηθικό του.

Βέβαια δεν διαφαίνεται το πως μπορεί κάποιος να ξεδιπλώσει το χιούμορ και το λέγειν του, όταν θα έχει μπροστά του μια κοπέλα που δεν έχει εμφανές ψεγάδι. Κι αυτό είναι ως και τρομακτικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ