aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ GOALΗ Μαρίνα του MasterChef 5 ποζάρει με μπικίνι και δείχνει τα τατουάζ της

Η Μαρίνα του MasterChef 5 ποζάρει με μπικίνι και δείχνει τα τατουάζ της

H Μαρίνα Ντεμολλάι ήταν ένα από τα πρόσωπα του φετινού MasterChef που ξεχώρισαν και δίχασαν το κοινό. Η μισητή Μαρίνα του Twitter, κατάφερε να επιστρέψει στο παιχνίδι μετά την αποχώρησή της και να φτάσει μέχρι και την τελική τριάδα του ριάλιτι μαγειρικής.

Η 29χρονη Ντεμολλάι δήλωνε μαχήτρια από την είσοδό της στο Masterchef, ενώ παρά το νεαρό της ηλικίας της, η πάλαι ποτέ παίκτρια του MasterChef, είναι και μητέρα δύο παιδιών, από τον γάμο της με τον αγαπημένο της Χρήστο.

Για να μπει η Μαρίνα στο παιχνίδι, η μητέρα της άφησε τη δουλειά της για να είναι μαζί με τα εγγόνια της ενώ η ίδια η 29χρονη δεν έκρυψε πως στους έξι μήνες που βρέθηκε μακριά από τα παιδιά της, της έλειψαν πολύ!

«Έκανα να δω τους δικούς μου έξι μήνες. Αν δεν ήταν η μητέρα μου δε θα ήμουν στο MasterChef. Στάθηκε σαν μητέρα στα παιδιά μου. Παράτησε τη δουλειά της για να μπορέσω εγώ να μπω στον διαγωνισμό και να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα. Τα άφησε όλα και φρόντισε να είναι όλη μέρα με τα δυο μου παιδιά. Άφησα την κόρη μου 7 μηνών και τη βρήκα να περπατάει.

Ο γιος μου δεν πίστευε πως είμαι αληθινή. Είναι 3,5 χρονών. Ο γιος μου με έβλεπε στα επεισόδια», ανέφερε μεταξύ άλλων στο πρωινό του Star και στην Κατερίνα Καραβάτου.

Η Μαρίνα και το μπάνιο στη θάλασσα
Και ενώ το MasterChef αποτελεί πλέον παρελθόν, η Μαρίνα συνεχίζει και να μαγειρεύει και να κάνει μπάνιο στη θάλασσα. Αυτή τη φορά, μας έδειξε τις αναλογίες της φορώντας μαύρο μπικίνι, κι εκεί είδαμε και το μεγάλο τατουάζ που διαθέτει η 29χρονη στο πόδι της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ