aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ GOALΗ Μαρία Αντωνά κάνει τα πρωινά μας βασανιστικά ομορφότερα

Η Μαρία Αντωνά κάνει τα πρωινά μας βασανιστικά ομορφότερα

Ραδιοφωνική παραγωγός. Dj. Συνεργάτιδα της Τσιμτσιλή στην πρωινή εκπομπή του Alpha Ελλάδος. Η Μαρία Αντωνά έχει πάρα πολλές ιδιότητες, είναι όμως μία εκείνη που κάνει τον ανδρικό πληθυσμό να παρανοεί στην θέαση της. Γυναικά με γάμα κεφαλαίο. Γοητεία με γάμα κεφαλαίο. Αυτά υπερέχουν και είναι που ασκούν τη μεγαλύτερη επιρροή.

Η Μαρία Αντωνά βρίσκεται φέτος στο τηλεοπτικό πεδίο και την βλέπουμε κάθε πρωί στο Happy Day. Και μπορούμε να πούμε ότι είναι μία το λιγότερο ισάξια επιλογή μετά την αποχώρηση της Ελένης Τσολάκη πριν από δύο χρόνια. Κάποιοι θα μπορούσαν να πουν ότι είναι και αναβάθμιση και σίγουρα δεν είμαστε εμείς που θα διαφωνήσουμε μαζί τους.

Εκτός από την τηλεόραση και τα κατά καιρούς μέρη που μπορεί να παίζει μουσική, υπάρχει και το προφίλ της στο Instagram. Εκεί έχεις όλη την άνεση να καταλάβεις και να θαυμάσεις τη Μαρία. Μίνι φορέματα, πόζες που εξάπτουν το μυαλό, ματιές φλογοβόλες. Τα υπόλοιπα ας τα ερμηνεύσουν οι δικές σου αισθήσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ