aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ GOALΗ κυρία Ρονάλντο απογείωσε το Instagram εν ώρα γυμναστικής!

Η κυρία Ρονάλντο απογείωσε το Instagram εν ώρα γυμναστικής!

Αν υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής που να μπορεί να καμαρώνει και να κομπάζει περισσότερο από κάθε άλλο για το καλογυμνασμένο κορμί του αυτός είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο και στην περίπτωσή του ισχύει το “με όποιον δάσκαλο καθίσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις”.

Αυτό μπορεί να το προσυπογράψει η Χεορχίνα Ροντρίγκεθ, με την πανέμορφη σύντροφο του “CR7” να επισκέπτεται το γυμναστήριο λίγες ώρες πριν το μεγάλο ευρωπαϊκό ραντεβού του Ρονάλντο απέναντι στον Άγιαξ (πρώτος προημιτελικός Champions League) και να αφήνει άπαντες άναυδους με τη σέξι φωτογραφία που ανέβασε.

 

View this post on Instagram

 

“Una manzana al día del médico te libraría” @aloyoga

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

“Ένα μήλο την ημέρα τον γιατρό το κάνει πέρα”, ανέφερε στην ανάρτησή της η Ισπανίδα καλλονή, η οποία μέσα σε λίγες μόλις ώρες κατάφερε να κερδίσει διά περιπάτου πάνω από 1.000.000 like στη σελίδα της στο Instagram.

Φυσικά, η γυμναστική δεν προέκυψε εσχάτως στη ζωή της, με την Χεορχίνα Ροντρίγκεθ να έχει ανεβάσει και στο παρελθόν παρόμοιο υλικό από κάποια εξόρμησή της σε γυμναστήριο.

 

View this post on Instagram

 

Buen día Vamos a quemar la tarta de anoche Beige outfit @aloyoga

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ