aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ GOALΗ Κέιτλιν Άρνετ έχει στήθoς και οπίσθια… από άλλον πλανήτη! (pics)

Η Κέιτλιν Άρνετ έχει στήθoς και οπίσθια… από άλλον πλανήτη! (pics)

Κάποτε ο Αϊνστάιν είπε την περίφημη ατάκα του για την απεραντοσύνη του σύμπαντος και της βλακείας. Τη συνέχεια την ξέρετε. Αν ζούσε σήμερα θα προσέθετε στα απέραντα πράγματα και το Instagram.

Μια δεξαμενή ανεξάντλητη που για πολλά χρόνια ακόμα θα έχει να προσφέρει συγκινήσεις στο ανδρικό κυρίως φύλο. Κι αυτό γιατί είναι εμβριθές σε κοπέλες που η φύση τις προίκισε και επιθυμούν να το εξωτερικεύσουν αυτό το χάρισμα.

Η Κέιτλιν Άρνετ είναι μια τέτοια χαρακτηριστική περίπτωση. Μια ξανθιά Μπάρμπι, με ένα γλυκό πρόσωπο που συνοδεύεται από ένα θανατηφόρο κορμί. Την κοιτάζεις, την παρατηρείς εξονυχιστικά και αυτό που παίρνεις ως αντάλλαγμα είναι η έκφραση του χαζού που μένει με το στόμα ανοιχτό και κάνει διαρκώς «Ε;Ε;Ε;».

Με ένα στήθoς που σου κόβει τη μιλιά και οπίσθια ιδανικά πλασμένα, η Κέιτλιν είναι μια κοπέλα που θα ήθελες να βλέπεις σε «απέραντο» βαθμό!

Απολαύστε την:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ