aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ GOALΗ Έλενα είναι το κορίτσι όλων των ονείρων (pics)

Η Έλενα είναι το κορίτσι όλων των ονείρων (pics)

Aν κάποια στιγμή απένειμαν ένα βραβείο γι΄αυτούς που ανακάλυψαν το πιο σέξι ακατέργαστο διαμάντι στην ελληνική τηλεόραση, τότε τα παιδιά του Ό,τι Να Ναι θα το έπαιρναν παμψηφεί. Αν έδιναν βραβείο στον ανδρικό πληθυσμό που λατρεύει κι αποθεώνει τις γυναίκες, τότε όλοι μας θα έπρεπε να δώσουμε ευχαριστίες σε αυτή την εκπομπή.

Και μετά και στο Netwix που κατεργάστηκε το διαμάντι. Ο λόγος για την Έλενα Κρεμλίδου ή κατά το ινσταγκραμικό της όνομα Μαριπόζα, που ξέρει να παίρνει τις καλύτερες πόζες. Οκ, ήταν πολύ προφανές λογοπαίγνιο. Το παίρνουμε πίσω. Αυτό όμως που δεν μπορεί να παρθεί πίσω είναι πως η Έλενα έχει χίλιους και έναν τρόπους να σου δείξει κάθε της δυνατό σημείο.

Θες αυτή την πονηρή αθωότητα στο πρόσωπο; Θες αυτό το παιχνιδιάρικο-ναζιάρικο βλέμμα; Θες τα οπίσθια και το στήθος της; Θες η ενασχόληση της με το μπάσκετ που ήταν cheerleader και είναι ένθερμη φίλαθλος; Σε εμάς τους μπασκετικούς αυτό μετράει.

Θα μπορούσαμε να κάνουμε καταμέτρηση για αρκετές γραμμές ακόμα. Ας αφήσουμε τις φωτογραφίες να σου μάθουν την αριθμητική της Έλενας Κρεμλίδου. Κι αν σκεφτείς ότι είναι 22-23 ετών, θα μας μαθαίνει μαθηματικά για πολλά χρόνια ακόμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ