aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ GOALΗ Έφη θα φροντίσει για το επόμενο εμβόλιο του σκύλου σου (pics)

Η Έφη θα φροντίσει για το επόμενο εμβόλιο του σκύλου σου (pics)

Η αγάπη που έχουμε στα ζώα είναι αδιαμφισβήτητη. Αυτός είναι και ο λόγος που στηρίζουμε με κάθε τρόπο οτιδήποτε έχει σχέση με το περιβάλλον και τον βιγκανισμό. Σας έχουμε μιλήσει για το πως η στροφή στον βιγκανισμό θα βάλει φρένο στην κλιματική αλλαγή αλλά και για το ανδρικό δέσιμο με τους τετράποδους φίλους μας.

Και τώρα έρχεται η στιγμή να σας μιλήσουμε για μία γυναίκα που έχει αφιερώσει την ζωή της στα ζώα. Ο λόγος για την Έφη Ρόζη η οποία χωρίς αμφιβολία αποτελεί την πιο sexy κτηνίατρο της Ελλάδας. Με αναλογίες που θα μπορούσαν κάλλιστα να της ανοίξουν την πόρτα του modelling, η Έφη ασπάστηκε τον νόμο του Ιπποκράτη και τα τελευταία χρόνια είναι ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές αναφορικά με τα κατοικίδια ζώα μας.

Η ξανθιά καλλονή διαθέτει έναν λογαριασμό στο Instagram με 72.900 ακόλουθους, δείγμα της εξαιρετικής δουλειάς που κάνει. Στον ελεύθερό της χρόνο ασχολείται με τα ταξίδια και την μόδα ενώ έχει πάθος με τον ακτιβισμό. Νομίζουμε γνωρίζουμε ήδη το επόμενο ραντεβού που θα κλείσεις για τον σκύλο σου και στην περίπτωση που δεν έχεις, θα φροντίσεις να δανειστείς από κάποια φίλη. Έτσι για την καλή πράξη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ