aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ GOALΗ Χριστίνα είναι η coach που θα ήθελες στην ομάδα σου

Η Χριστίνα είναι η coach που θα ήθελες στην ομάδα σου

Τις Σέρρες μπορείς να τις αγαπήσεις για πολλούς λόγους. Για τις μπουγατσάρες της. Για τον Πανσερραϊκό και τον τρομερό τύπο που έχουν στα social media της ομάδας. Για την Αμφίπολη. Ακόμα καλύτερος λόγος σε σχέση με τους παραπάνω είναι η Χριστίνα Μπενάκη, μια γνήσια Σερραία που αποφάσισε να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο και κάνει βήματα για να διαπρέψει.

Η Χριστίνα σπούδασε στα ΤΕΦΑΑ της πόλης και από τα 20 της κιόλας ξεκίνησε την ενασχόληση της με την προπονητική στην ομάδα του Οινουσιακού. Δεν γνωρίζουμε αν εξακολουθεί να βρίσκεται εκεί ή έχει πάει σε άλλη ομάδα, αλλά μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις που μια γυναίκα προπονεί αντρική ομάδα. Και δη σε αυτή την ηλικία.

Επίσης η Χριστίνα είναι μια κοπέλα που εκτός από τα συστήματα της προπονητικής, γνωρίζει και τα συστήματα για να υποτάξει τον ανδρικό πληθυσμό. Οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ