aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ GOALΗ Χόλι ξεσαλώνει με Πεπ και Σίτι (pics)

Η Χόλι ξεσαλώνει με Πεπ και Σίτι (pics)

Φανατική οπαδός της Μάντσεστερ Σίτι, δηλώνει η Χόλι Πιρς. Μάλιστα η 30χρονη καλλονή, που έχει γεννηθεί στο Σάλφορντ, έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον τεχνικό των «πολιτών» Πεπ Γκουαρδιόλα. Φέτος ειδικά που η ομάδα του Καταλανού προπονητή προελαύνει στην Premier League και δείχνει ότι πολύ δύσκολα θα χάσει το πρωτάθλημα, κάνει τη Χόλι να ξεσαλώνει!

Όπου σταθεί κι όπου βρεθεί το εντυπωσιακό glamour model, δηλώνει εκδηλώνει την αγάπη του για την ομάδα και περιμένει πως και πως τη λήξη της σεζόν για να πανηγυρίσει δεόντως με τον Γκουαρδιόλα και τους ποδοσφαιριστές του. Να σημειώσουμε πως η Χόλι άρχισε την καριέρα της το 2009 από τα έντυπα «The Sun’s» και «Page 3», για να συνεχίσει στο «Nuts» kai to «Loaded».

Ακόμη υπήρξε εξώφυλλο στα ημερολόγια του Page 3 το 2011 και το 2012, αλλά και στο Hot Shots Calendar, επίσης το 2012. Η Πιρς ήταν κατετάγη στην υψηλότερη θέση (Νο6) ως πρωτοεμφανιζόμενη στο «Nuts 100 Sexiest Babes 2010», ενώ εμφανιζόταν με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι ως soccerette στο τηλεοπτικό σόου Soccer AM.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ