aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ GOALΗ Ασημίνα αφήνει τους πάντες με το στόμα ανοιχτό (pics)

Η Ασημίνα αφήνει τους πάντες με το στόμα ανοιχτό (pics)

Θα μπορούσαμε να ανατρέξουμε σε άπειρους χαρακτηρισμούς για εκείνη. Σκέφτεσαι ξανθιά; Είναι. Σκέφτεσαι γυμνασμένο κορμί; Το έχει. Σκέφτεσαι πρόσωπο που να σου βάζει φιτιλιές; Το έχει. Σκέφτεσαι το απόλυτο μιλφ; Είναι. Η Ασημίνα Ιγγλέζου βάζει τικ σε κάθε κουτάκι που μπορεί να έχεις στις απαιτήσεις σου.

Το πώς εμφανίστηκε στο προσκήνιο και κατέκτησε τον ανδρικό πληθυσμό είναι κάτι που ακόμα δεν έχει ερευνηθεί. Κανείς δεν κατάλαβε και κανείς δεν θα κάτσει να το ψάξει. Το αποτέλεσμα μετράει. Κι αυτό λέει ότι μιλάμε για μια από τις κορυφαίες Ελληνίδες, για ένα ύψιστο δείγμα αρχαίου και σύγχρονου κάλλους.

Κάθε σημείο στο κορμί της είναι λες και κάποιος σπουδαίος καλλιτέχνης το σμίλεψε. Σε αυτό βοηθάει κι ότι μιλάμε για μια αθλήτρια, αφού κάνει χρόνια πεζοπορία κι ανάβαση, διαγωνίζεται και γενικώς είναι fit μέχρι τα μπούνια. Είναι και μια γυναίκα που αρέσκεται να κάνει γυμνές φωτογραφίσεις και μάλιστα σε αρκετά ιντριγκαδόρικες πόζες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ