aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ GOALΗ Αγγελική Πιερρίδη θα έκανε και τη Μαριάντα να της υποκλιθεί

Η Αγγελική Πιερρίδη θα έκανε και τη Μαριάντα να της υποκλιθεί

Εκείνη με ένα ρο. Μια από τις must Ελληνίδες σε κάθε αντρική λίστα, σε κάθε δεκάδα, με κάθε κριτήριο. Η έτερη, η καινούργια, με δύο ρο. Δεν ξέρουμε αν έγινε για να μην υπάρξει κάποιο μπέρδεμα, καθότι δραστηριοποιείται στον ίδιο χώρο. Του τραγουδιού και της νύχτας. Η Αγγελική Πιερρίδη είναι η συναρπαστική ανακάλυψη των late 10’s και θα έκανε ακόμα και τη Μαριάντα να της παραδώσει τη σκυτάλη.

Όχι ότι χρειάζεται βέβαια, αφού υπάρχει χώρος και για τις δύο. Άλλωστε κινούνται σε διαφορετική κατηγορία. Η Αγγελική Πιερρίδη, το επίκεντρο του ενδιαφέροντος εν προκειμένω, είναι μια νεαρή τραγουδίστρια που απέκτησε φήμη με τις εμφανίσεις της στο πρώτο πρόγραμμα μεγάλων σχημάτων, όπως στο Ποσειδώνιο πέρσι.

Το κορμί της είναι πραγματικά χάρμα οφθαλμών και όλων των αισθητήριων οργάνων. Αν την περνούσες για μοντέλο υψηλής κατηγορίας δεν θα μπορούσε κανείς να σε πει παλαβό. Ούτε αν σε έβρισκε στη γωνία κάποιος κεραυνοβόλος μαζί της θα σε κατηγορούσαμε. Αλλά θα ανταγωνιζόμασταν σκληρά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ