aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Παρασκήνια | Αθλητικά ΚύπρουΑΝΟΡΘΩΣΗ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑH σύντροφος του Ροτάρου μπορούσε να γίνει πριγκίπισσα του Μονακό!

H σύντροφος του Ροτάρου μπορούσε να γίνει πριγκίπισσα του Μονακό! [pics]

Πίσω από ένα πετυχημένο άνδρα κρύβεται μια δυναμική γυναίκα δεν λένε; Αυτό ισχύει και στην περίπτωση του βοηθού προπονητή της Ανόρθωσης, Ραζβάν Ροτάρου.

Ο στενός συνεργάτης του Ρόνι Λέβι διατηρεί δεσμό με τη συμπατριώτισσά του και κολυμβήτρια Καμέλια Πότετς, η οποία στο παρελθόν στέφθηκε χρυσή Ολυμπιονίκης στην Αθήνα το 2004, ενώ έλαβε μέρος σε αρκετά Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα κατακτώντας πολλά μετάλλια και καταρρίπτοντας εθνικά ρεκόρ!

Η 34χρονη πλέον «Κάμι» από τον Οκτώβριο του 2013 ηγείται της ρουμάνικης Ομοσπονδίας Μοντέρνου Πεντάθλου, όταν η νεότερη πρόεδρος ομοσπονδίας στη χώρα της.

Σύμφωνα με ΜΜΕ της Ρουμανίας, πριν γνωρίσει τον Ραζβάν Ροτάρου είχε φλερτ με τον Πρίγκιπα του Μονακό, Αλβέρτο Β΄, ο οποίος τελικά το 2011 παντρεύτηκε την πανέμορφη Νοτιοαφρικανή (επίσης) πρωταθλήτρια της κολυμβητής Σαρλίν Γουίτστοκ.

«Η Καμέλια, αν το ήθελε, θα μπορούσε να γίνει πριγκίπισσα του Μονακό. Ο πρίγκιπας Αλβέρτος, ο οποίος είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος, παλαιότερα φλέρταρε με την Καμέλια που είναι μια όμορφη γυναίκα», δήλωσε το περασμένο καλοκαίρι στην ιστοσελίδα «ziarulring.ro» η Ντόινα Σάβα, πρώην προπονήτρια της Καμέλια Πότετς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ