aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ GOALH Σοφία είναι η Ελληνίδα με τις απόλυτες καμπύλες (pics)

H Σοφία είναι η Ελληνίδα με τις απόλυτες καμπύλες (pics)

Υπάρχουν τα μοντέλα. Υπάρχουν οι γυμνάστριες. Υπάρχουν τα μοντέλα που γυμνάζονται. Πάνω απ΄όλες αυτές υπάρχει η Σοφία Χαρμαντά. Γυμνάστρια και μοντέλο μαζί, ένας συνδυασμός που είναι θανατηφόρος στη θεωρία. Είναι όμως κάτι πολύ πιο ισχυρό απ΄αυτό στην πράξη. Αυτό που λαμβάνουν οι αμφιβληστροειδείς βλέποντας την δεν μπορεί να εγκλωβιστεί σε λέξεις ούτε να το αντικρούσει κανείς.

Με τη ζωή της να βρίσκεται μεταξύ Φλόριντα και Ελλάδας, η Σοφία Χαρμαντά κινείται στα μονοπάτια της διεθνούς αναγνώρισης και κάτι μας λέει ότι σύντομα θα είναι ακόμα πιο δημοφιλής από Ελληνίδες τύπου Ρία Αντωνίου. Φωτογραφίζεται σε περιοδικά, αποτελεί επιλογή σημαντικών οίκων μόδας και brands εν γένει κι αυτό είναι λόγος να την θαυμάζει κάποιος για τις επαγγελματικές τις κατακτήσεις.

Όμως υπάρχουν λόγοι για να αποχαυνωθείς ακόμα περισσότερο. Τα μάτια της, τα χείλη της, η αύρα της, το κορμί της. Στο πέρασμα της όλοι υποτάσσονται. Ενήλικες, πιτσιρικάδες, άνθρωποι, ζώα, μα κυρίως αισθήσεις και φαντασιώσεις. Δες απλά μια φωτογραφία της και θα το νιώσεις. Γιατί δεν θα αντέξεις να μείνεις σε μία. Θα αναζητήσεις ό,τι υπάρχει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ