aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

H 11άδα των WAGS του Μουντιάλ (pics)

Αν «κατέβαιναν» σαν ομάδα στο γήπεδο, το μόνο βέβαιο είναι ότι θα σάρωναν στο πέρασμά τους! Μέχρι τότε, όμως, στέκονται επάξια στις κερκίδες του μουντιάλ, μαγνητίζουν τα βλέμματα και υποστηρίζουν τους συντρόφους τους που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, ως επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Οι WAGS του φετινού μουντιάλ έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον… κι αυτό θα το καταλάβετε από τις φωτογραφίες τους.

Αυτή η λίστα δεν θα μπορούσε να μην ξεκινά από τη Σακίρα, την επί σειρά ετών σύντροφο του Ζεράρ Πικέ. Η πιο επιτυχημένη και δημοφιλής WAG των γηπέδων, ξεσηκώνει το κοινό με τα λικνίσματά της και τις μεγάλες επιτυχίες της, στοιχεία που προφανώς γοήτευσαν και τον άσο της Εθνικής Ισπανίας!

Παραμένοντας στην Εθνική Ισπανίας, ο Σέρχιο Ράμος μπορεί να υπερηφανεύεται για την επιτυχημένη του καριέρα, αλλά και για τη γυναίκα της ζωής του που ακούει στο όνομα Πιλάρ Ρούμπιο. Γνωστή παρουσιάστρια και ακόμη πιο γνωστή για τις καυτές φωτογραφίες της, η 40χρονη έχει αυτό το «κάτι» που θέλουν τα αρσενικά.

Τις νίκες της Ισπανίας ετοιμάζεται να πανηγυρίσει και η Σάρα Σαλάμο, η ηθοποιός που έχει κλέψει την καρδιά του Φρανθίσκο Ρόμαν Αλκρόν Σουάρεθ, γνωστού και ως Ίσκο. Η καλλονή τραβά τα βλέμματα σε κάθε της εμφάνιση, με τις αναλογίες της να γίνονται αντικείμενο συζήτησης και τα στιγμιότυπά της να κάνουν το γύρο του διαδικτύου, ακόμη κι αν προέρχονται από τις κερκίδες γηπέδων.

Την τιμητική της σε αυτό εδώ το αφιέρωμα έχει και η Χορχίνα Ροντρίγκες, η καλλονή που «έβαλε στον ίδιο δρόμο» τον άτακτο Κριστιάνο Ρονάλντο. Η εντυπωσιακή καλλονή, που δεν σταματά να ποστάρει φωτογραφίες με τον άσσο της Εθνικής Πορτογαλίας, στο Instagram, ετοιμάζεται να γίνει κι επίσημα η κα. Ρονάλντο, ενώ μαζί με τον ποδοσφαιριστή έχουν αποκτήσει και ένα παιδί.

Όσοι γνωρίζουν από καλό ποδόσφαιρό, πίνουν νερό στο όνομα του Λιονέλ Μέσι, που αγωνίζεται στο Μουντιάλ με τη φανέλα της Αργεντινής. Εκείνοι που εκτιμούν το ωραίο φύλο, υποκλίνονται και πάλι στο Μέσι για την επιλογή συζύγου που έχει κάνει. Η Αντονέλα Ροκούτσο είναι μία λαμπερή και εξωτικά όμορφη γυναίκα, που έχει αφιερωθεί στην οικογενειακή ευτυχία και σπάνια απασχολεί τον Τύπο.

Στα 22 της χρόνια, η Μπρούνα Μαρκεζίνε δεν περνά απαρατήρητη από περιοδικά και παπαράτσι. Η σύντροφος του Νεϊμάρ, που βρίσκεται στο team της Εθνικής Βραζιλίας, έχει βρει τον τρόπο να κάνει τους φωτογράφους να την κυνηγούν και τους followers της να την λατρεύουν.

Η Ρούμπι Μέι χαρακτηρίζεται, συνήθως, ως η γυναικάρα του Ντέλε Αλί, του δημοφιλούς παίκτη της Εθνικής Αγγλίας, αλλά και ως το sexy girl του Instagram. To 22χρονο μοντέλο θεωρείται πολλά υποσχόμενο στο χώρο της μόδας… και όχι άδικα.

Η ομάδα με τις WAGS της Αγγλίας ολοκληρώνεται με την Άννι Κίλνερ, την καλλονή σύντροφο του Κάιλ Γουόκερ. Μελαχρινή, πληθωρική, αρέσκεται στις φωτογραφίες με μαγιό και στο να επιδεικνύει το θεϊκό της κορμί.

Μις Τουρκία 2014, η Αμινέ Γκιουλσέ έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του Γερμανού άσσου Μεσούτ Οζίλ με τους δυο τους να είναι αχώριστοι. Η 25χρονη καλλονή τρελαίνει με το υπέροχο βλέμμα της και με το καλοσχηματισμένο της κορμί, χαρακτηριστικά που την κάνουν να φιγουράρει συνεχώς σε αυτές τις λίστες.

Η Ιζαμπέλ Αντριγιάνι σκόραρε στην καρδιά του Ματέο Κόβατσιτς, της Κροατίας, με τον τελευταίο να μην έχει μάτια για καμία άλλη. Και πώς θα μπορούσε, βέβαια, να γίνει διαφορετικά, αφού η Ιζαμπέλ είναι χάρμα οφθαλμών.

Η λίστα ολοκληρώνεται με τη Γιούβια Καρίγιο, τη σύντροφο του Χαβιέρ Ακίνο, του Μεξικού. Μία ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θα σας καταπλήξει και θα σας κάνει να υποστηρίζετε, από εδώ και στο εξής, θερμά τον Ακίνο!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ