aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ GOALΓυμνή στο Instagram η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου (pic)

Γυμνή στο Instagram η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου (pic)

Το όνομα της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου αναμένεται να γραφτεί με χρυσά γράμματα στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου, αφού όλα δείχνουν ότι η πληθωρική ξανθιά καλλονή είναι μια απο τους «Διασήμους» που επέλεξε η παραγωγή του Survivor.

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, αναμένεται να κάνει θραύση λόγω της σέξι εμφάνισής της και περιμένουμε να δούμε αν θα τα πάει καλά και ως αθλήτρια.

Μπορεί σε κάποιους αυτό να μην λέει κάτι, δεν γίνεται όμως να λάβει μέρος κάποιος στο Survivor και να αγωνίζεται σαν την Ανθή Σαλαγκούδη και να μην μαζέψει τα μπογαλάκια του γρήγορα.

Η αλήθεια είναι ότι η ίδια, αν και εντυπωσιακή γυναίκα με πληθωρικά προσόντα, δείχνει ότι είναι και αντράκι και ίσως να είναι και μια απο τις εκπλήξεις μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Το σίγουρο είναι ότι τις πρώτες ημέρες θα μαγνητίσει ουκ ολίγες φορές τα βλέμματα πάνω της και με την βοήθεια του σκηνοθέτη θα γίνουν πολλά πάρτι στο όνομα της. Άλλωστε και η επιλογή που έκανε η παραγωγή στο όνομα της δεν έγινε τυχαία.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είναι μια πολύ sexy παρουσία και αυτό το έχει αποδείξει εκατοντάδες φορές με τις αναρτήσεις της στο Instagram, όπου ο λογαριασμός της… ζεματάει!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ