aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ GOALΦαίη Σκορδά: Τα ατελείωτα πόδια της… ζαλίζουν

Φαίη Σκορδά: Τα ατελείωτα πόδια της… ζαλίζουν

Η Φαίη Σκορδά θεωρείται και είναι μία από τις πιο κομψές παρουσίες στον χώρο της τηλεόρασης. Το δυνατό σημείο της είναι φυσικά τα… ατελείωτα πόδια της.

Μπορεί για το πρόσωπό της οι απόψεις να διίστανται, όμως για το κορμί, τα πόδια και γενικότερα τη σιλουέτα της υπάρχει σχεδόν… ομοφωνία! Ο λόγος για τη Φαίη Σκορδά που σε κάθε ανάρτησή της ξεσηκώνει τον ανδρικό πληθυσμό και κάνει τον γυναικείο να ζηλεύει!

Αλήθεια έχετε ποτέ αναρωτηθεί πόσο ύψος έχει η Φαίη και ποια είναι τα μυστικά ομορφιάς της;

Αρχικά η γνωστή παρουσιάστρια είναι προικισμένη με DNA που διαθέτει καλό μεταβολισμό κι έτσι δεν παίρνει εύκολα κιλά, παρά το γεγονός ότι δεν γυμνάζεται σχεδόν καθόλου.

Επειδή λοιπόν η Φαίη Σκορδά ξέρει καλά πως η ομορφιά απαιτεί και θυσίες, κάνει ό,τι μπορεί για να διατηρείται.

Με ύψος 1,76 μ. και βάρος 60 κιλά, το οποίο και ελέγχει συχνά προκειμένου να μην ξεφεύγει και αρχίσουν να συσσωρεύονται τα κιλά η Φαίη Σκορδά ψάχνει εναλλακτικές λύσεις για να αθλείται. Μπορεί να μην είναι φανατική της γυμναστικής και να μην επιζητά γυμνασμένους κοιλιακούς και μυς όμως όταν έχει χρόνο τον αφιερώνει για να τρέξει δίπλα στη θάλασσα στη Βουλιαγμένη όπου ζει με τα παιδιά της ή να κάνει ασκήσεις γυμναστικής που θα τη βοηθήσουν να διατηρηθεί σε φόρμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ