aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ GOALΈσπασε τη σιωπή για τον χωρισμό με Πικέ η Σακίρα

Έσπασε τη σιωπή για τον χωρισμό με Πικέ η Σακίρα

Για πρώτη φορά από τη στιγμή που χώρισε από τον Ζεράρ Πικέ η Σακίρα αποφάσισε να μιλήσει για το τέλος αυτής της σχέσης. Η Κολομβιανή ποπ σταρ μιλώντας στο περιοδικό «Elle» αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που πέρασε και την προσαρμογή στη νέα αυτή ζωή.

«Παρέμεινα σιωπηλή τόσο καιρό και προσπαθούσα να το διαχειριστώ. Είναι δύσκολο να μιλάς γι’ αυτό, ειδικά όσο ακόμη περνάς έναν χωρισμό. Ήταν η πιο σκοτεινή στιγμή της ζωής μου. Ακόμη πιο δύσκολο επειδή είμαστε στο επίκεντρο της προσοχής και ο χωρισμός μας δεν ήταν ένας κανονικός χωρισμός. Γι’ αυτό ήταν δύσκολο, όχι μόνο για μένα, αλλά και για τα παιδιά μου. Προσπαθώ να τα προστατεύσω, γιατί είναι η νούμερο ένα αποστολή μου σε αυτή τη ζωή. Όμως ακούνε πράγματα στο σχολείο από τους φίλους τους ή διαβάζουν κάποια πράγματα στα ΜΜΕ, που μπορούν να τους επηρεάσουν», τόνισε η 45χρονη.

«Εγώ επένδυσα ό,τι είχα σε αυτή τη σχέση και αυτή την οικογένεια. Έβαλα την καριέρα μου σε δεύτερη μοίρα για να έρθω στη Βαρκελώνη, να υποστηρίξω τον σύντροφό μου και να μπορέσω να διεκδικήσει τίτλους. Ήταν μια θυσία αγάπης. Έτσι τα παιδιά μου είχαν μια μητέρα που ήταν παρούσα και έχουμε έναν φανταστικό δεσμό, που δεν σπάει με τίποτα και μας κρατά ενωμένους. Αυτό έχω να πω μόνο», πρόσθεσε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ