aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ GOALΈλλη Κοκκίνου: Η ιστορική εμφάνισή της χωρίς εσώρουχο που τρέλανε κόσμο (pic)

Έλλη Κοκκίνου: Η ιστορική εμφάνισή της χωρίς εσώρουχο που τρέλανε κόσμο (pic)

Μετά τον χωρισμό της από τον μπασκετμπολίστα, Γιώργο Μπόγρη, φαίνεται πως η γνωστή τραγουδίστρια Έλλη Κοκκίνου είναι και πάλι ερωτευμένη. Ο κούκλος σύντροφός της κόβει την ανάσα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso, η 48χρονη τραγουδίστρια είναι ζευγάρι με τον γοητευτικό και sexy επιχειρηματία Δημήτρη Φιντιρίκο. Μάλιστα, οι δυό τους φαίνεται πως έχουν ξεκινήσει και τις δημόσιες εμφανίσεις, αφού -σύμφωνα πάντα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα- εθεάθησαν σε τρυφερά στιγμές σε κοινές εξόδους.

Ο Δημήτρης Φιντιρίκος είναι μελαχρινός με μπλε μάτια, εντυπωσιακό κορμί και το μόνο που μπορεί να πει κανείς είναι: “Μπράβο Έλλη!”
Σημειώνεται, πως ο Δημήτρης Φιντιρίκος είναι γιος του εφοπλιστή Κοσμά Φιντιρίκου και της Ειρήνης Χρηστίδου, εξέχουσας ακαδημαϊκού, που διδάσκει αισθητική οδοντιατρική.

Το νέο αμόρε της Έλλης:
Η Έλλη Κοκκίνου έχει παράδοση σε σχέσεις με πολύ ωραίους άνδρες. Πως άλλωστε να μην εντυπωσιαστεί το νέο της αμόρε από το σέξι παρουσιαστικό της, το μεγάλο στήθος της και το καλλίγραμμο κορμί της.

Ο λόγος για την Έλλη Κοκκίνου, η οποία στην παρακάτω φωτογραφία τα έβγαλε όλα στη φόρα σε μια εμφάνιση της στο παρελθόν τραβώντας όλα τα βλέμματα στο πληθωρικό μπούστο της.

H αξέχαστη φωτογραφία:

Unnamed 1 8

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ