aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ GOALΕιρήνη Παπαδοπούλου, η πιο εκρηκτική παίκτρια του Survivor επιστρέφει στον Άγιο Δομίνικο

Ειρήνη Παπαδοπούλου, η πιο εκρηκτική παίκτρια του Survivor επιστρέφει στον Άγιο Δομίνικο

Ήταν μία από τις παίκτριες που το τηλεοπτικό κοινό ήθελε να δει στο Survivor All Star, εκεί δηλαδή όπου αγωνίζονται και παλεύουν με την πείνα μερικοί από τους καλύτερους παίκτες οι οποίοι πέρασαν από το παιχνίδι τα προηγούμενα χρόνια. Το όνομά της όμως δε βρισκόταν αρχικά στην ειδική έκδοση του ριάλιτι επιβίωσης.

Ο λόγος για την Ειρήνη Παπαδοπούλου, μία από τις πιο δημοφιλείς και αγαπητές παίκτριες, όσο και η ίσως την πιο εντυπωσιακή γυναίκα που έχει περπατήσει στις χρυσαφένιες αμμουδιές του Άγιου Δομίνικου.

Εκεί, όπου σχεδόν ένα μήνα μετά την πρεμιέρα του Survivor All Star και λίγες ημέρες μετά τον χωρισμό της με τον τερματοφύλακα Αλέξανδρο Πασχαλάκη, ετοιμάζεται προσεχώς να επιστρέψει.

Η επιστροφή στον Άγιο Δομίνικο

Έχουν περάσει έξι χρόνια από τότε που η Ειρήνη Παπαδοπούλου συμμετείχε στο Survivor του 2017, το πρώτο Survivor από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, τη χρονιά δηλαδή που νικητής αναδείχθηκε ο Ντάνος.

Αν και κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις, όχι μόνο με το γραμμωμένο κορμί της, αλλά και με τις αναπάντεχα καλές αγωνιστικές της επιδόσεις -εξού και το παρατσούκλι «μπουλντόζα» που της κόλλησε η ομάδα των Διασήμων-, αποχώρησε οικειοθελώς επικαλούμενη προσωπικούς λόγους.

Να θυμίσουμε ότι είχε προηγηθεί η σύγκρουσή της με τον Στέλιο Χανταμπάκη με το κοινό να παίρνει το μέρος της και να τον καταδικάζει για bullying στο Twitter, καθώς την είχε ειρωνευτεί φορώντας τον στηθόδεσμο του μαγιό της.

Τώρα, με τον Στέλιο Χανταμπάκη να βρίσκεται ξανά στον Άγιο Δομίνικο, το κοινό διψάει να τη δει να μπαίνει στο παιχνίδι και να παίρνει το αίμα της πίσω.

Πάρτε λίγη γεύση ακόμα από την σέξι Ειρήνη Παπαδοπούλου

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ