aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ GOALΔέσποινα Βανδή: Ποζάρε με μαγιό στην Κύπρο και... χαμογελάει ξανά!

Δέσποινα Βανδή: Ποζάρε με μαγιό στην Κύπρο και… χαμογελάει ξανά!

Η Δέσποινα Βανδή είχε φτάσει στην Κύπρο μία μέρα νωρίτερα μαζί με τον συνεργάτη και καλό της φίλο Χάρη Σιανίδη για την επανέναρξη των sold out εμφανίσεών της στο νυχτερινό κέντρο Notes Live μαζί με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου. Μετά την ξαφνική ανακοίνωση του διαζυγίου της με τον Ντέμη Νικολαΐδη και έχοντας επιστρέψει από τις διακοπές της μαζί με στενούς της φίλους στην Εύβοια, η Δέσποινα έχει ήδη επανέλθει δυναμικά στα επαγγελματικά της καθήκοντα.

Την Τρίτη συμμετείχε στα γυρίσματα για το τρέιλερ του Just the 2 of Us με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη – το λαμπερό μουσικό σόου θα προβληθεί φέτος στον Alpha, ενώ την καλλιτεχνική του διεύθυνση αναλαμβάνει ένας από τους πιο αγαπημένους συνεργάτες της, ο Φωκάς Ευαγγελινός. «Πέρα από το ταλέντο του, είναι ένας από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει όλα αυτά τα χρόνια στον χώρο μας» ήταν η πρώτη της αντίδραση στο στενό της περιβάλλον όταν ενημερώθηκε για την προσθήκη του στο J2US.

Όσο για τα νέα δεδομένα της προσωπικής της ζωής, προτεραιότητά της παραμένουν τα δύο της παιδιά, η 17χρονη Μελίνα και ο 14χρονος Γιώργος. «Οι τρεις τους θα παραμείνουν στο ίδιο σπίτι που έμεναν και πριν από τον χωρισμό, δεν θέλει να διαταράξει την ηρεμία τους» αποκαλύπτει πηγή από το περιβάλλον της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ