Στοίχημα «Papadelinio»: Τριάδα με «Χ» ημίχρονα!

Καλημέρα παιχταράδες μου,

Καλό μήνα σε όλους, καλά κέρδη και καλή τύχη να έχουμε. Σήμερα είπα να κάνω ποδαρικό με τρία ημίχρονα απο το νησί που δείχνουν πολύ πιθανά να επιβεβαιωθούν. Ας δούμε όμως αναλυτικά τα προγνωστικά μας.

TOTTENHAM v WOLVES
Οι γηπεδούχοι δεν τα πάνε καθόλου καλά και το είδαμε και στο παιχνίδι με την Τσέλσι. Απέναντι στην πολύ καλή Γούλβς θα προσπαθήσουν να επανέλθουν στις νίκες.Ακόμα όμως και να το πετύχουν,πολύ δύσκολα,αυτό θα γίνει πιθανόν στο δεύτερο ημίχρονο.Απο την άλλη η Γουλβς στα τελευταία παιχνίδια της έχει 3/6 ημίχρονα Χ.
1ο Ημίχρονο – 1Χ2: X

COVENTRY v SUNDERLAND
Δυο απο τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Θα τα δώσουν όλα και επειδή βλέπω πολλά κοινά, βλέπω και πολύ Χ στο παιχνίδι. Για να αποφύγω το ρίσκο των 90′ λεπτών θα πάω μόνο στο 45λεπτο.
1.901ο Ημίχρονο – 1Χ2: X

WATFORD v LIVERPOOL
Το πρωτάθλημα φέτος έχει τελειώσει νωρίς. Το μόνο που έχει μείνει είναι να δούμε πόσα ρεκόρ θα σπάσει αυτή η Λιβερπουλ. Σήμερα όμως θα έχει μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα απέναντι της,η οποία θα έχει κίνητρο να σπάσει το αήττητό της. Για αυτό και η επιλογή μας να πάμε με το Χ ημίχρονο αφού εάν προσπαθήσει να πάρει κάτι απο το ματς η Γουοτφορντ τότε θα πρέπει να το κλέψει στο δεύτερο ημίχρονο.
1ο Ημίχρονο – 1Χ2: X

Γράφει ο «Papadelinio»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ